„Lipsit de orice talent în lumea asta muritoare, fără să cred în Dumnezeu, nu m-aş fi putut realiza decât într-o dragoste absolută"
Hey!
Eu mi-am gasit talentul *in cazul meu talentele chiar*.
Eu nu am pic de voce, sunt cel mai prost artist posibil *nu pot face o linie dreapta fara rigla, lol*. La sport profesorul spune ca sunt praf chiar daca stiu strategii de bataie si am facut 6 ani de karate. *meh, nu pot sa fac gimnastica lui...*
La fuga ma poate intrece oricine... Am rezistenta foarte mare. Nu alerg repede dar pot sa alerg foarte mult fara sa obosesc.
La dans sunt praf *cu litere de tipar*.
Citesc repede, ca si cum as "scana" paginile.
Atunci la ce sunt bun?
Pai dupa cum ziceam.
Am rezistenta mare. Stiu sa ma apar.
Citesc repede, invat repede si mai si retin toate lucrurile care imi plac. *daca nu imi plac atunci nu le retin nici cu misticisme*.
Mai demult scriam povesti *aveam imaginatie* dar acum a ruginit putin.
In momentul de fata hobby-urile mele sunt web design-ul si photoshop-ul.
Fac photoshop de vreo 2 ani *poate chiar mai mult*. Am si "certificat" de "intermediate user" deci am facut cursuri. *asta pe langa ce am invatat singur*
Imi place foarte mult sa editez. Orice!
Photoshop, editare video/audio, chiar si fotografia. *sunt praf la fotografie dar imi place*
Acum na, incerc mai multe ca sa vad care raman si care nu.
Succes!
Pot sa conduc autobuze si camioane articulate tinand cont ca sant cel mai tanar sofer din firma actuala
Eu sunt în căutarea talentului, dar deocamdată încerc să fiu bună în orice domeniu, momental cred ca cel mai bine pot compune poezii, eseie...Dar acesta nu este chiar un talent, deci cred ca pina la final îmi voi găsi talentul.
AvalohAlyn întreabă: