Asta cand ma gandesc... ca de multe ori uit si nici nu stiu la ce ma gandesc.
Dar atunci cand o fac, incerc sa fac un sumar asupra a ceea ce as vrea sa fac in continuare, ce am facut in ziua respectiva, cand mi-am pierdut controlul sau cand au fost momente in care nu mi-a placut cum am reactionat, imi cer scuze la univers si respectiv lui Dumnezeu pentru acele momente, si ma rog in continuare sa fiu fericit ^_^
Ma gandesc inainte de culcare cum era sa fiu in locul lui Kim Jong Un si sa conduc o tara intreaga, haha.
Încerc să nu o fac, ăla e momentul când mintea mea ține morțiș să îmi aminteasca tot ce a fost mai râu
Iau ceva de somn și dorm lemn și dacă nu fac asta rămân trează până dimineața
Serios? si eu ma gandeam la tine. Hai la mine la apartament sa îți reproducem visele.
Sa le reproducem sau sa le aducem in realitate?
Depinde de ultimele impresii din ziua respectiva daca m-am uitat la un film captivant creierul meu dezbate filmul, daca la servici a fost ceva mai neobisnuit creierul meu dezbate subiectul respectiv daca nici una nici alta atunci creierul meu dezbate ca e foarte rau singura.
De obicei mintea zboara la ce ar trebui sa fac a doua zi. Dar nu-i o regula, nu pot controla fluxul gandirii. Si nici nu am vreo restrictie, sa ma gandesc la un anumit lucru intr-un anumit moment. Ma bag in pat si restul decurge de la sine.
Printre acele persoane ma aflu și eu?
Nu ma gandesc la lucruri/persoane placute.
BambiSd întreabă: