Eu nu duc la nicio profesoara. Pur si simplu nu vreau sa duc. O sa punem cu totii bani si o sa cumparam cate ceva pentru 8 Martie profesoarelor, din partea clasei, dar atat.
Duc martisoare decat colegelor cu care ma inteleg cel mai bine, 4 la numar. Si atat. Nu am de ce sa dau ceva cuiva cu care nu am nicio legatura si cu care nu ma inteleg.
Ai putea sa le duci cate un buchetel de ghiocei si tu profesoarelor, daca spui ca sunt mai pretentioase in materie de martisoare. Asa e mai simplu, si nu cred ca are ce sa le displaca la niste flori. Si dirigintei poti sa ii iei ceva mai special, pe langa buchetelul de ghiocei.
Eu ii dau la un prof. ca am dat saptamana trecuta un test, si nu cred ca o sa iau o nota mare pentru ca n-am stiut mare lucru.Si poate asa imi mareste nota cu 2 puncte. ma gandesc
Colegilor le dau iarasi.pentru ca nu am numai un singur baiat in clasa. deci n-o sa am mult de cheltuit.
Ii mai dau la dirigu, si cam atat!
si unor amici, sa nu uitam
La diriga ta poti sa-i duci un buchet de ghiocei, simbolul primaverii. Te asigur ca o sa-i placa
Of doamne SangeRoOs de AJuUnG3 PaNa La OoSs vrei sa incetezi cu rapunsurile astea ca esti chiar enervant
si restul mersi pentru sfaturi:*
Decebalul întreabă:
Emanuela347 întreabă: