| AvalohAlyn a întrebat:

Voi mai pierdeți nopțile?
Adică sa faceti noapte alba,sa nu puteți dormi sau sa nu vreți,etc
Cum va reveniți după o noapte nedormita? O dormiți noaptea următoare sau dormiți ziua?
De exemplu cum va simțiți când pierdeți o noapte și ce faceți?
Poți păți ceva daca nu dormi o noapte și o zi?
Voi aveți nopți nedormite sau aveți un program conștiincios de somn și nu e felul vostru de a pierde nopțile sau a sta până pe târziu?
Și încă ceva:am observat că tineretul de acum se culca târziu și pierd nopțile câteodată, așa este? De ce credeți că e așa?
Nu va e frica după o noapte pierdută că paturi ceva?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cateodata ma scol la 3 sau 4 noaptea si nu pot dormi inapoi. A mers sa deschid geamu 15 min apoi am adormit dar voi incerca smecheria ceaiului. Sant oameni care lucreaza noaptea si traiesc 70 ani dar fac diabet sau probleme cu tensiunea obezitate. Organismu nu merge cum trebuie cand munceste noaptea. Tineretul e cu chefurile sau gamingul de aia pierde mult timp pana se culca

| Sofer a răspuns:

Nu stau treaz toată noaptea... Adorm târziu oricum pe la 2 3 dimineața.

| gemeni6226 a răspuns:

Mie imi place f mult sa dorm dar ma speriu usor gen ma culc si trozneste mobila ma speriu si s-a dus somnul.Atunci iau extraveral adorm dar a doua zi nu sunt buna de nimic mai ales daca nu-mi dorm somnul si ma trezeste cineva.

| Bruno92 a răspuns:

Dacă în seara respectiva meditez asupra problemelor mele nu mai pot dormi decât la 4-5-6 dimineața.

| ceafostodata a răspuns:

Acum un an obisnuiam sa dorm 1-2 pe noapte. Nu aveam energie și muream de somn. Dormeam ziua următoare câteva ore ca să îmi revin sau ma culcam mai devreme. Nu îmi este frica ca pățesc ceva.