| StormyNight a întrebat:

Voi mai raspundeti la intrebarile la care s-a dat deja funda?

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Da, dacă cred eu că deţin o informaţie în plus faţă de cel ce a primit funda. În schimb, nu răspund unde văd o idee care coincide cu a mea. Mă enervează când se înghesuie toţi să dea acelaşi răspuns care s-a mai dat de cinci ori la întrebarea respectivă.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai la alea vreau eu sa raspund!
O data ca n-am ce face cu bâzdâgania aia portocalie, a doua oara ca vreau sa demonstrez futilitatea ei, prin expunerea de raspunsuri mai coerente decat cele fundițate, si in al treilea rand ca problema fiind considerata rezolvata, pot sa fac chat cu cei ce au raspuns mai inteligent decat fundițatul fara sa supar pe cel ce a postat (el are deja sacii in căruță, nu?).

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, deoarece astfel ajuți persoana, adică nu o faci doar pentru fundă, așa cred eu, funda ti o dă dacă acea persoană a fost realmente ajutată prin răspunsul tău. Dar se vede că românu este tot român, caută să fie premiat, cibucar șpăgar, chiar și pe TPU.

| ViVi99 a răspuns:

Nu, mai ales daca sunt multe raspunsuri.Atunci consider ca respectivul care a pus intrebarea are multe informatii, deci eu nu mai am cu ce contribuihappy