Cred că noi ca oamenii nu avem o altă soluție mai bună decât să rezistăm vieți.
Poate că este greșit ce spun dar eu sunt sincer cu Adevărat, nu am de unde să-le știu pe toate și nici nu îmi doresc să-le știu chiar pe toate, mulțumesc lui Dumnezeu ma făcut apt de muncă să-mi port purta de grijă și sa ma descurc în felul meu de a fi așa cum pot eu mai bine sau mai prost, nu sunt nici "perfect" nu sunt nici "perfecționist" am și eu păcatele mele am și eu faptele mele pe lumea asta și când o fi să părăsesc lumea asta numită pământul tot în pământ mă voi întoarce și sufletul meu către Dumnezeu și lisus Hristos se va întoarce la judecată, după faptele mele să fiu judecat.
Cât timp sunt aicia ca un om! ca un suflet dat de Dumnezeu, voi rămâne om! și nu voi face rău nimănuia să-mi fie mie bine! Sau să mă aflu eu într-o poziție mai favorabilă din dezumanizări!, pentru ochii lumi! Nu voi alerga nici după faimă, validare, banii și alte bunuri lumești nu mă voi plânge de viața mea atâta timp cât Dumnezeul meu mă făcut apt de munca mea.
Ionel Teodoreanu:
"-Lorelei: Nathan, cum pot trăi oamenii fără dragoste?
-Nathan: Mă-ntreb şi eu, doamnă Luli, răspunse Nathan, umplându-şi din nou pipa. Se vede că de asta-s aşa de mulţi fumători."
Parafrazand, as spune: de aia sunt asa de multi betivi si drogati!
In societate, toti depindem unii de altii intr-un fel sau altul. Nimeni nu poate trai izolat.
Da, depindem dar mai contează și cum se comportă acei oameni, că nu are nimeni obligația să suporte abuzurile.
Totul depinde de perceptia fiecaruia.
Daca tu crezi ca poti schimba felul de gandire sau comportamentul celorlati iti irosesti timpul degeaba.
Incearca sa iti creezi propria independenta, si fa in asa fel sa depinda ceilalti de tine, si atunci o sa privesti lucrurile din alt unghi. Da oameni interactioneaza intre ei, dar nu pune emotie in tot ce faci.Stabileste-ti prioritatile tale si nu lasa sa te copleseasca lucrurile din jur.
AvalohAlyn întreabă: