Nu acesta este Dumnezeu pe care il dorim noi. Aceasta este o intrerpretare a ''Cei sapte evanghelisti sunt trei Luca si Matei''. Dumnezeu a creat opusul nu sluga (sclavul) care este doar atributul oamenilor. Textul in sine contine adevar care in viitor dispare ''vezi miscarea feminista de la inceputul sec. 19 privind drepturi egale si de asemenea medicina a reusit nasterea fara durere chestiune care in viitor se va generaliza.Creatorul nu se ocupa de blesteme acceasta fiind o inventie pur umana.
Pai uite toate femeile nasc copii in dureri in ziua de azi, si si in vremurile de demult, iar barbatul va supune femeia, ea sa faca treburile casei si sa ingrijeasca copii, iar barbatul intr-un fel ii e mai usor pentru ca el numai trebuie sa se duca la munca si sa aduca banii in casa, desi dupa parerea mea, si el ar trebui sa "contribuie" la cresterea copilului, nu numai mama trebuie sa-l ingrijeasca.
A vrut să spună "faci ce spun eu, sau dracu' te ia!", atitudine aplaudată şi îmbrăţişată şi de Biserică. În plus, observ o doză substanţială de misoginism devin, tolerat din motive absconse, dat fiind că, nu-i aşa, în faţa lui Dumnezeu suntem toţi egali. E doar încă una dintre aberaţiile din Biblie.
Bai Nicule ~om rar! Dumnezeu aici s-a referit la femei cand vor naste copii vor trece prin chinuri grele(dureri la nastere), iar ea trebuie sa faca tot ce ii spune barbatul ei si trebuie sa se dea dupa el in cea ce priveste nu numai credinta dar toate ce au legetura cu el trebuie sa o priveasca si pe ea! Dar eu zic ca amandoi trebuie sa se ajute nu numai unul din ei sa faca ca mai devreme sau mai tarziu se va duce totul de rapa! Ei 2 vor deveni un tot prin sacramentul casatoriei, si Dumnezeu va avea grija de ei cu siguranta!