Nu mergi singura ca orfanii ci te duci singura ptc acum esti mare si nu trebuie sa se mai tina mami si tati dupa tine.
Bineinteles ca, cu parintii! Doar esti inca copil.Sigur nu te tine de manuta dar vine sa te vada, caci pentru parinti este o bucurie sa-si vada copilul luand premiu.
Bineinteles ca, cu parintii! Doar esti inca copil.Sigur nu te tine de manuta dar vine sa te vada, caci pentru parinti este o bucurie sa-si vada copilul luand premiu!
Eu nu mai merg cu mama sau cu tata! deoarece le duc premiul si carnetul acasa
Sunt destul de mare ma descurc
@Anonim
nu mi-e rusine, dar ar comenta ceilalti, prostii de la scoala chiar daca nu e problema lor.
Din clasa a 4-a merg singura, deoarece scoala este aproape si, in plus, sunt mare.E adevarat, este o bucurie pentru parinti sa isi vada copilul luand premiu. Nu stiu cum este la voi, dar tata este sofer pentru o firma din Germania, mama este ocupata cu intalnirile ei si,, merg cu fetele la discoteca, ti-am lasat niste pate''. M-am chinuit sa iau media 9:80 si ea doar mi-a spus,, vorbest la telefon cu Kjeld, nu vezi?''. Deci merg singura si, mersi pentru compliment!
denispop14 întreabă:
Meli2314 întreabă:
anonim_4396 întreabă: