| Amelia94 a întrebat:

Voi nu v-ati saturat de cersetorii de funda sau de like-uri? Frate daca vrei sa ajuti un om, il ajuti si fara sa ii ceri prostia aia de funda...mor cand vad:FUNDA? ...sau fundita?batting eyelashes Chiar nu inteleg, cu ce te ajuta asta, clar nu asa se face ca sa devii un expert TPU! Valabil si pentru cei care cersesc like-uri pe facebook sau in comenturile de pe youtube.rolling eyes Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| sweetgirl_3609 a răspuns:

Deacord.Fundita? big grinbig grinbig grin

4 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

E penibil, intr-adevar. Insa ma fac ca nu vad treaba cu "funda" si raspund la intrebarile la care am chef si alegerea mea nu e conditionata de "dau funda!". Cat despre restul, nu am treaba cu asa ceva, fiindca nu am Facebook si nici pe Youtube nu am cont. Oricum, toata treaba e penibila si fara niciun rost. Cu ce te ajuta ca ai o mie de funde pentru raspunsuri care nu au nicio relevanta? Total aiurea.

| aladinbeci a răspuns:

Amelia, crede-ma ca ii prefer pe cei care cer funda decat pe cei care intra pe acest site doar pentru a raporta si/sau a face morala altora. E foarte simplu sa avansezi in Rank doar dand raspunsuri prin care se face morala altora, uneori cu jignirile de rigoare. Culmea e ca isi inchipuie ca au fost si de ajutor! Bine ca nu asteapta si laude pentru "ajutorul" lor!
Iti doresc multa bafta!

| MaicutaMaui a răspuns:

Ei nu sunt aici sa ajute, sunt pentru fundite, titluri, trebuie sa ii intelegem ca n-au viata reala happy

| tesss a răspuns:

Eu m-am saturat la aia de pe yotube mereu cu "thumbs up "