anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi obisnuiti sa alergati? Unde va place sa alergati?

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Mai ieseam si eu pe la alergat inainte, prin parc in special ca e locul potrivit, mai jucam un fotbal regulat cu colegii de munca in fiecare saptamana, acolo adevarata alergare, dupa 3-4 ture d-alea de teren atac-aparare deja nu mai puteam, zici ca fumam un pachet intreg dintr-o data. Ar trebui sa ies mai des sa-mi antrenez rezistenta cum trebuie, astept sa vina caldura si ma apuc serios de sport, am tot amanat dar e momentul.

| Drimmero a răspuns:

Inca o chestie pe care o recomand, e dificil dar iti antreneaza atat rezistenta cat si viteza, mai mult rezistenta, daca faci 3 ture urcat-coborare dormi neintors/neintoarsa o saptamana. In parc in general sunt si un fel de ''vai/movile'' mai mici, sa le urci in viteza e dificil tare dar te antreneaza mega mult, mai ales sa faci intrecere cu cineva, la coborare e mai lejer ca iti fug picioarele si pana jos nu te opresti, la urcare e buba, cred ca si sportivii antrenati au dificultati la asa ceva, dar mi se par mega antrenante.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hai sa zicem ca incepusem undeva prin vara... dar dupa m-am lasat cand s-a pus frigul. Acum ca era frigu, pofta sau... lenea, nu stiu big grin

Pe unde? Pe langa raul Bega.

| Andreeush a răspuns:

Iarna nu alerg, mai ales acum cu situația actuală.

| RKBlue a răspuns:

Uneori alerg...
Pe vremea asta mai putin, dar incerc...(orasul meu e mic, deci cel mai bun loc este un trotuar lung de vreun km si jumatate la marginea lui...)
Am avut un program haotic cu orele online, treburi, etc si acum incerc sa ma reapuc macar de mers si alergare usoara...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pe vremea asta.
Obisnuiam sa alerg zilnic.In Herastrau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea. Dar am mai alergat in trecut. Pe banda la sala sau in parc, preferabil in parc, dar cu masca e mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu că mă rup.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alerg zilnic in lunile in care e suficient de cald afara.
Pe oriunde pot, nu conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Https://pastebin.com/dgN7j2hw

Întrebări similare