| acerr a întrebat:

Voi organiza o petrecere peste doua saptamani,am hotarat ca aperitivele sa fie vegane, felul doi tot vegan si desertul sa fie fifti fifti si pentru vegani si pentru carnivori. Tinand cont ca suntem 3 vegani, 3 vegetarieni si 12 carnivori. Bautura va fi bere, vin, tarie dar carne NU.
CUM credeti, e bine sau nu? Si ce are daca o zi nu maninca fripturi? E ok cred eu,

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Pe bune? Chiar si carnivorii nu mananca zilnic carne. Cum puteti sa spuneti ca e obligatoriu sa aiba la petrecere carne?
Sunt o gramadaaa de feluri de aperitive vegetariene (nu vegane) care se pot face fara carne si sunt foarte gustoase.
Ti-as da un sfat: sa ai prajituri, cat mai multe prajituri.

28 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fiind carnivori mai multi, parerea mea este ca trebuie sa ai ceva carne. Că, voi astia care mancati iarba, sunteti in minoritate. Daca gandesti asa, va fi o petrecere de cacao.

| Emazio a răspuns:

Hai sa luam alt exemplu, 3 carnivori, 3 vegetarieni si 12 vegani. La petrecere sunt aperitive cu carne, felul doi totul contine carne, desertul 50 50. Ce parere ai, e bine sau nu? Si ce are daca o zi nu mananca vegetale? E ok cred eu.

| acerr explică (pentru Emazio):

Haha,ce vrei sa spui? 3 carnivori wowo
eu asi pune o lada de bere langa ei, si imi vad de treaba
ce spui?

| Emazio a răspuns (pentru acerr):

Atata timo cat pentru o zi veganii o sa mănânce si ei niste carne ca nu mori de la ea perfect.

| Drimmero a răspuns:

Sa nu te miri daca nu vine nici dracu.

| acerr explică (pentru Drimmero):

Lol,pai vin 20 am scris! si ce vezi rau aici? ei vin la mine pentru manacre? ei vin pentru ca e o reuniune familie si prieteni, si ei stiu ca familia mea e vegana, si acum am scris sunt si 3 vegetarieni, noi ne conoastem de. viata ce minte ingusta ai.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bai, e de tot ***. Le-ai oferit macar optiunea de a alege sau sa stie dinainte? Adica sa ma duc la un party-ceva si sa imi dea numai iarba si nuci... sa fim seriosi!

| acerr explică (pentru GabiDumitrescu):

Salut
deci sunt rude si amici! care stiu ce sa maninca la noi in casa, si sunt bucurosi sa vina, aici nu se pune probelma carnii, Eu am pus intrebarea pe TPU mai mult la misto, pentru ca e clar nu imi pasa de opinii, dar asa imi pot face o imaginea.

| Andreeush a răspuns:

Nu prea e ok dacă ai doar 3 vegani iar ceilalți 12 sunt normali.

| acerr explică (pentru Andreeush):

Hahah cei 12 sunt preieteni vechi! ma cunsoc si abia asteapata sa manince! dar cu voi e mai dificil... in fine

| Sn4k3 a răspuns:

Doar pentru ca nu mananci tu carne nu inseamna ca n-ar trebui sa fie. Mai ales daca zici ca majoritatea nu sunt vegetarieni/vegani.

| AC4S4 a răspuns:

Sa-i anunti sa manance bine inainte de petrecere, altfel vor rabda foame.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

O sa primești laude de la carnivori.Ei nici nu mai stiu gustul unei mâncări din vegetale crude.Si ei consuma salate dar lângă mâncăruri cu carne si astfel o spurca nu mai are gustul original.

| Justme1997 a răspuns:

Petrecerea ta, regulile tale. Mie mi se pare mai corect sa ai si carne, jumate vegan -jumate non vegan, din moment ce sunt mai multe persone care nu strâmbă nasul la carne. Poate sunt bune si ce mancaruri vegane ai facut tu dar nu știu câți vor sa incerce lucruri noi. Bărbații peste 40 de ani cred ca mai bine rabda laughing (cel putin cei din familia mea)
Tu ce faci daca esti invitata la o petrecere unde ai de mancat doar chestii de carne?

| acerr explică (pentru Justme1997):

Heheh,eu nu maninc decat daca am ce, dar petrecerea tine 5 ore, chiar nu rezisti 5 ore fara carne? si uite o chestie din meniu < chiftelute falafel, humus si sos de tzatzici... nici nu stiu de ce vorbesc cu cei care habar nu au,,,

| Justme1997 a răspuns (pentru acerr):

Eu mananc orice, am mancat si prajitura vegana desi nu era prea stralucita. Tatal meu nu se atinge de chestii le care nu le-a mai gustat gen humus, sos tzatzici, chiftele vegetariene.

| TheGentleman a răspuns:

Auzi, baby, dacă tot ești din Sibiu, vezi că pe strada Timotei Popovici este She's Green Vegan Bistro (restaurant vegan). De ce nu rezervi acolo o masă și gata? happy

| acerr explică (pentru TheGentleman):

Hehe stiu stiu, dar intalnirea noasta va fi undeva la o canabna,

| TheGentleman a răspuns:

Cum adică desert pentru carnivori? Ce este ăla? laughing nu am auzit de așa ceva

| acerr explică (pentru TheGentleman):

Adica tort facut cu oua si frisca din smantana

| TheGentleman a răspuns (pentru acerr):

Oul nu este carne și nici laptele. Și nici nu mor animalele pentru asta. Ce legătură are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal si de bun simt ar fi sa te gandesti la placerile invitatilor, pentru ca trebuie sa se simta bine, de asta-i inviti, nu? Asa ca, daca ei mananca si carne, de bun simt ar fi sa le dai, nu sa-i fortezi sa rumege lucerna, ca o vor manca in scarba, din politete.
De ce 12 oameni trebuie sa sufere pentru 3? In plus, repet, e lipsa de respect ce vrei sa faci. Politicos e sa te gandesti la preferintele lor.
Nu, nu e deloc ok. Ei nu se vor simti (la fel) de bine. Dupa asemenea primire, cu siguranta n-as mai calca la "petrecerile" tale. Ai pretentia ca ei sa-ti respecte alegerea, dar tu nu o respecti pe a lor, mda.

| acerr explică (pentru anonim_4396):

Asa gandesti tu? pai ce patesti daca vi la mine si maninci chestii noi, sanatoase si gustoase! poate ar trebui sa vezi din alt unghi, nu ai ocazia asta zilnic, nu? si 5, 6 ore toti oamenii rezista fara carne, plus ca in vasele mele nu se gateste carne, nu fac miros in casa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru acerr):

Da, asa gandesc eu. Incerc chestii noi daca vreau sa incerc chestii noi, nu pentru ca mi le baga cineva pe gat, intelegi?
Rezista? Pai la o petrecere se presupune ca te simti bine, nu ca supravietuiesti. Vrei sa va jucati de-a Bear Grylls, vad.

Nu-i nicio problema, comanda mancarea daca nu vrei s-o faci, sau sa te poate ajuta cineva.

| acerr explică (pentru anonim_4396):

Heheh eu am cateva retete care te da pe spate, deci ar trebui sa gandesti ca mine, nu ai ocazia sa maninci zilnic chestii noi vegane.si nu e pentru 7 zile, sunt cateva ore!

| 1231242 a răspuns:

Carnivorii se vor delecta cu vegani și vegetarienii, ca și o notă, omul este de fel omnivor(mănâncă orice, iar unii chiar și cacalaughing )

| acerr explică:

Deci e vorba de cateva ore 5 6, asa ca orice om cu cap nu cred ca ar stamba din nas

| LupusDei1993 a răspuns:

De ce urasti carnea? Ce rau ti-a facut?