Nu la bârfe m-am referit. Alea sunt de-a dreptul dizgrațioase...deși e ușor de alunecat în așa ceva.
Am greșit anul asta cu un user mi-a spus nu da poza si eu am crezut ca y nu va da, a fost aiurea, eu doar mossoti am incredere, e un om de nota 10, de atunci m-am invatat minte
Normal. Daca eu discut cu cine ceva, pai intre noi ramane si daca ne certam, asa e normal.
Apreciez! Da, așa ar fi normal... Principiul acesta l-am adoptat și eu.
Ba da ai, te inveti minte, greșelile sunt mama învățături Kristin, invata din trecut mereu, tu visezi cu îngerași?
Pai asa e, asa gandesc eu. Daca un prieten zice sa nu vb cu nimeni ceva, pai eu nu zic altui prieten chiar daca ala vrea sa afle ceva despre celalalt si chiar daca amandoi imi sunt prieteni la fel de buni.
Desigur. Altfel nu mai e secret. Si nu ca usor, mereu.
Uite, zi unul, sa iti dovedesc
Te referi daca ne prinde si ne tortureaza vreo organizatie juhadista? Da, cel mai probabil l-as pastra
Un secret, rămâne un secret desigur. Ți-ai trăda prietenul/a dacă nu ai ține acel secret.
Cand cineva iti destainuie ceva personal si te roaga sa nu il spui altcuiva inseamna ca are mare incredere in tine. Pastrez toate secretele. Nu am niciun interes sa le insir mai departe. Tin mult la respect, intelegere, promisiune.