| minime3 a întrebat:

Voi pe ce ati da banii cand vrei sa investesti in ceva? Mai degraba pe haine, pentru a crea o impresie buna? Pe carti? Pe cursuri? Sau pe vacante? Daca nu le-ati putea face chiar pe toate intr-un timp scurt, ce ati alege? Carti citesc destul de multe, dar parca tot as mai vrea, dar pe de alta parte as vrea si haine...si uneori mi-e greu sa aleg. Deci? Meeerci frumos!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe ce am nevoie in mod strict,am nevoie de apa,mancare,telefon, locuinta, laptop, vr, haine, cartii, un curs desigur, dar ma concentez sa am strictul necesar de supravetuire si adun pentru ce am nevoie

| Violleta2022 a răspuns:

As baga banii in EDUCATIE: cursuri, facultate, masterate orice iti ridica cariera si posibilitatea sa faci bani multi, fiindc platesc cu virf si idnesat pe urmatorii 35-40 de ani, cand ai venituri foarte mari si ai deja un nume, un prestigiu etc.

Hainele nu fac pe om si nici nu-l reperezinta.
Sa fii un sarantoc care spala scarile la blocuri dar se imbraca cu haine scumpe, este inutil, fiindca la sfarsitul zilei tot flamand esti, neavand bani de macare ca i-ai dat pe haine.
Apoi, unde te duci imbracat bine si fara bani sau pozitie inalta?
Doar sa te plimbi pe stada sau prin magazine, ca nu-ti pemriti resutaurante ori spectacole.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand hainele nu sunt o investitie sunt o cheltuiala.
pe urma as da banii pe o vacanta. calatoritul, oriunde ar fi el te ajuta enorm

| Drimmero a răspuns:

Clar pe vacante, viata e mult prea scurta si imprevizibila ca sa mai stai sa investesti, trebuie traita viata, daca ai ocazii (bani, timp) atunci e momentul sa profiti de tinerete si de momentele de genul, ii invidiez pe oamenii care au atat de mult timp si atat de multi bani incat o ard in vacante toata ziua fara vreun stres.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca a investii în tine înseamnă a face o școală, a-ți plati niste cursuri.

| Dismally a răspuns:

Din ce ai spus tu aici, "investitie" ar putea fi doar cartile si cursurile. Este buna si cate o vacanta, ai nevoie de ea pentru relaxare, pentru a-ti crea amintiri frumoase. Hainele nu sunt importante, nu cu hainele vei face o impresie buna ci cu caracterul tau.

| CostinAlamariu a răspuns:

Dacă mă întrebi pe ce aș investi banii i-aș investi în acțiuni probabil sau daca as avea mai multi probabil în imobiliare. Dacă mă întrebi doar pe ce aș da banii pur si simplu ce ce imi trebuie in momentul respectiv

| gemeni6226 a răspuns:

Eu as alege sa merg in vacanta.Haine am destule si dupa 2-3 ani se plictiseste omul de ele si vrea altele noi.Deci in haine nu merita.Sunt haine pe care am purtat maximum o data sau deloc.Deci nu votez pentru haine, gusturile si ocaziile se schimba foarte repede. Daca esti tinar merita pe carti si cursuri.Eu am reusit sa am o biblioteca destul de vasta de peste 1500 carti si mi-s foarte dragi.Acum ca am unde sta si am si destule carti as alege sa merg in vacanta.Baiatul meu de cand lucreaza anual merge in vacanta, Grecia, Tunisia.

| LordCristobal a răspuns:

As zice asa in ordinea urmatoare:
1.Carti-te ajuta sa iti maresti orizontul de cunoastere si iti imbogatesti cunostiintele despre viata.
2.Vacantele-au un efect relaxant si poto acea parte de multe experiente faine si noi.
3.Pun la urma hainele-nu e nevoie sa dai bani pe toale scumpe dar in cazul in care nu ai haine e bine sa iti mai iei.

| Paul_Ciobanu_1996 a răspuns:

Putin din toate, nici sa umbli in haone rupte si/ sau friguroase, dar nici sa dai milioane pe haine "de firma", inutile.
Un echilibru e necesar.BIninteles, investita in tine, in capacitate, cunostine, dar nu de dragul cunostintelor, ci pentru a putea rezolva probleme din jur, asta e idea.