| Florentina9210 a întrebat:

Voi pe ce principiu mergeti in viata?

eu pe acesta: "Invata sa nu mai lupti pentru cineva care nu-ti da motive s-o faci ".

Răspuns Câştigător
| IE96 a răspuns:

"Succesul este dragostea si respectul celor care-ti sunt cel mai aproape."

40 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Eu as avea mai multe principii, dar in general cred ca e "Orice ai face, tot o sa mori".

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Nu te credeam pe tine ca gandesti asa. Mai e unul pe aici care spune ca ''orice am manca, tot vom muri'', de unde atata pesimism?
De murit, murim, ca asta este in natura noastra dar nu trebuie sa ne gandim la asta si sa traim fiecare zi, ca pe ultima!

| Coquina5 a răspuns:

Fa-ne o favoare si mergi si pe un teren minat.

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Da, dar de ce pesimism? De ce nu optimism?
Eu unul o iau ca pe un lucru sigur si optimist.
Daca esti impacat cu aceasta idee vei inceta sa mai ai regrete, te vei detasa de tot ceea ce se intampla si vei trece mai usor peste probleme, nu vei fi afectat de nimic, si vei vedea totul ca fiind trecator, adic exact asa cum este.
Cel putin asa vreau eu sa consider aceasta "etapa finala" ca un lucru bun ce se intampla in viata.

| Mădă0611 a răspuns:

"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth."
Poate persoana vrea sa lupti pentru ea si nu iti da motive ca fie nu stie, fie asteapta sa vada daca lupti fara ele. devil "Everything we see is a perspective, not the truth."

Dintotdeauna m-a fascinat gandirea ta. Ti-am mai urmarit unele raspunsuri si sincer, am ramas surprins placuta.

| Florentina9210 explică (pentru Coquina5):

Nu fara tine! Nu as putea face asta de una singura!

| Florentina9210 explică (pentru Mădă0611):

Nu mai lupt, am luptat destul!

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Ce pot spune...
Multumeschappy

Cu placere! happy

| Mayhem666 a răspuns:

Eu merg pe principiul : Viata e scurta, traieste-o din plin. Si poate mai sunt cateva principii, dar asta e cel principal.

| Florentina9210 explică (pentru Mayhem666):

Bun si asta!

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Calca pedala cat te tine sofere, asa faci un bine oameniilor de rand sa duca o viata buna, fara camioane in miscare nu exista viata pe pamant

| Staind a răspuns:

N-am doar unu'.

| Florentina9210 explică (pentru Staind):

Zi-l pe cel mai important!

| RAY a răspuns:

Cand renunti sa mai cauti iubirea intrebarea ta nu are sens, dar personal eu lupt atat cat pot pentru ceea ce imi doresc

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Aici mai depinde si de persoana. Pentru unele merita sa lupti, pentru altele, nu!

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Cel mai mult merita sa lupti pentru tine,m-a impresionat un video pe net,vi singur pe lumea si te vei duce singur de pe lumea asta, cand plangi doar tu simti durere, deci de ce ai nevoie de alti? parerea mea nu avem nevoie de alte persoane, cred ca cautarea unui partener e de fapt lipsa increderei persoanale, frici de singuratate

Singuratatea este cea mai grea boala.

E pe naiba, sa fi inconjurat de ipocriti si sa le placi pe plac atunci e un iad

Ai si tu dreptate, dar una e cand stai singur si nu vorbesti cu nimeni, si alta este cand mai vorbesti cu partenerul sau te mai certi. Si in plus, acum nu mai e ca pe vremuri sa stam impreuna toata viata, sa ii suportam toate capriciile, acum nu se mai poate, divortezi.

Flory acuma isi dau dreptate, daca gasesti in cine sa ai incredere desigur

Ma bucur ca imi dai dreptate, eu am spus adevarul. Dar, in ziua de azi, mai rar sa gasesti persoane de incredere!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Cumva Drimmero?

Ai/n-ai mingea, dai la poarta!

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Aa, nu. Altcineva!

Dai, daca ai cu ce!winking

Sa-i dea Dumnezeu sanatate, mare profet!

Mare om, mai caracter! laughing

Întrebări similare