| MangoGirl a întrebat:

Voi pe cine ati alege : Sterling Knight sau Joe Jonas?

Răspuns Câştigător
| Kandy a răspuns:

Amandoi love struck
Chiar nu pot alege intre ei doi day dreaming

21 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Sterling knight

| fluturas a răspuns:

Niciunul happy
dar daca e totusi sa aleg joe jonas
nu-mi place zambetul lui sterling laughinghappy

| ChishyyAlle a răspuns:

Demi s-a despartit brutal de Joe, asa ca cand a iesit din spitalul de recuperare Demi nu mai este cu Joe! La lasat ca numai o baga in probleme si nu simtea nimic pentru ea.Dar Sterling, cum o priveste si el si ea parca sunt singuri pe lume! Eu il aleg pe Sterling.Ai dat funda si nu-mi pasa ca am destule happy

| rvr a răspuns:

Pe am2 u? funda? kiss you :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt praf amandoi pe niciunul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joe jonas e preferatul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterling Knight cu siguranta il adour adica uite-te putin ce ochi ce par ce gesturi are e atat de dulce si joe jonas e scump dar eu il aleg pe Sterling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterling Knight cu siguranta il adour adica uite-te putin ce ochi ce par ce gesturi are e atat de dulce si joe jonas e scump dar eu il aleg pe Sterling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterling Knight il iubesc e extraordinar de frumos cu parul lui blond si ochii lui stralucitori si albastrii gesturile pe care le are si joe e frumos dar sterling te da pe spate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta l-as pe Sterling Knight! Adica este foooooooarte dragut! Cu ochii lui ALBASTRI fermecatori si parul lui saten/blond cine NU l-ar alge?!?! Mie, personal imi place mai mult de el decat de Joe Jonas. Vreau sa spun ca si el este dragut, dar NUUUUUUUUUUUU la fel de incantator cum este Sterling Knight=are farmecul lui propriu! Ei bine asta a fost parerea mea si sper sa nu supere pe nimeni! Paaaaaaaaaaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterling Knight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe nici unul amandoi sunt increzuti, doar sunt vedete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterling knight e mult mai simpatic si are ochi frumosi de te pierzi in ei iar. joe ce are nimic frumos e oribil jos cu joe jonas, sus cu sterling (chad dylan cooper)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege pe Sterling Knight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca pe sterling knight la-s alega pentru ca ochi lui albastri sunt adorabili si zambetul lui aparte de ne da pe spate pe noi fetele care il iubim si partenera lui daca are scuze (daca are?) normal ca are este norocoasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterling knight adica e asa de dragut cu parul lui si cu ochi aia si joe e dragut da mai dragut e sterling si cu zambetu lui sunt indragostita love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joe jonas e chiar demodat si jalnic!
iar sterling knight are cei mai frumosi ochii si i aleg pe el, dar toti spunem asta acum dar peste 12 luni vom spune ca numai este el asa atractiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta ca joe jonas!

| Karina_2903 a răspuns:

Sterling Knight

funda?smug

| bebe <3 a răspuns:

Sterling Knight happy