Hai noroc, Ray. Iar te gandesti la lucruri triste si iar esti nostalgic? Lasa ca iti vine fata la vremea potrivita!
Nu plang dar am emotii pozitive si ma face sa lacrimez
https://www.youtube.com/watch?v=d1yfX6VnrSU
Nu, dar muzica imi influenteaza starea de spirit. Asta desigur daca o ascult si sunt concentrat la ea, nu daca e pe fundal...
Desigur.Dupe mai multe inundatii reclamate de vecini, am cotract cu 'Apa Nova', sa aspire lacrimile mele in exces si-n timp util, sa nu am probleme ca pana acum cu vecinii!
Si asa as vrea sa te am ca vecin sincer
Ai mai!, Sa negociem cu 'baietii', poate tragem teava! Dar sa fie corecta afacerea! Daca plangi mai mult ca mine? Nu vreau sa-ti recoltez lacrimile suplimentare! ca e business!
Da,de aceea ascult piese functie de ce am in suflet de ceea ce imi face bine.
Craciun fericit
Multumesc mult si tie!
Da, dar nu am plâns pentru melodie, ci pentru lucrurile la care mă gândeam în timp ce o ascultam.
Zi-mi ultima sa plang si eu
Nu mai știu. Ultimile dăți când am plâns, n-am avut muzică pe fundal
Cand te gandesti la mine nu asculti muzica pe fundal a?
Nu, pentru că nu-mi mai aud gândurile.
Da plangi des pentru mine?
O dată la 20 de ani, foarte des
Hai numai te minti ca curg lacrimile tale deja la mine pe monitor
Șterge-le. Uite o pupă , să nu mai fii supărat.
Daca mi se strica am sa te manc de revelion, lasa pupici ca am o varsta
Și ce? Era doar o pupă pe obraz, răutate.
Stiu dar e ora 1 nevasta, eu vreau mai mult, pupici le dai prietenelor tale nu mie barbatul tu drogat, beat si cu chef de dragoste
Mai ai ganduri violente asupra mea cu acele nuiele?
Nu, ți-o tragi cu curbele. Eu doar te pup.
Măi, dar noaptea vă apucă pe toți?
Ma pocaiesc daca ma saruti promit, numai leo trag deloc
Cum adica ne apuca? Am pus doar o intrebare amicala, cel putin asa o consider eu, nu am treaba cu trolleala eu!
Nu dragă, nu-s violentă.
E bine, fetele violente sunt cam nasoale!
Da, eu as asculta muziza tot timpul, doar la maxim, uneori se plang vecinii! Cand sunt trista ascult mereu muzica. Dar nu inteleg de ce, atunci cand e o melodie mai trista sau de dragoste ma gandesc numai la o persoana. Tu cat de des asculti? Saptamana asta am ascultat muzica 5 zile din 7 numai la maxim!
Mereu ascult muzica
Recomand felicitari, cu dupa mesaje e greu sa astepti
E usor de trimis alegi felicitare, mesaj si gata
Eu ascult in general doar melodii triste sau dramatice si da, imi influenteaza starea de spirit, dar nu am plans niciodata cand am ascultat o melodie.