Nu nu mai pot avea incredere.Eu un lucru stiu asa sint de fapt prietenele mele, ai bani esti prietena mea nu ai bani nu te mai cunosc s-au sint foarte ocupata.Nu inteleg cum poti fi asa? Mai bine singura s-au mai rarut si mai dragut.
Cred ca ar trebui sa inversezi intrebarea sa sa-ti spui:au prietenii mei incredere in mine? Si daca-ti poti raspunde, cu absoluta sinceritate "da", atunci nu-ti sunt prieteni cei carora tu le spui astfel.Caci,daca oferi incredere si nu primesti decat neincredere sau chiar indiferenta, nu despre prietenie este vorba.Sunt sigura ca atunci cand vei intalni adevarati prieteni vei sti, cu siguranta.Instinctul nu ne inseala niciodata. Tu doar nu i-ai intalnit inca. Din ce stiu eu, uneori e de-ajuns sa ai un singur prieten; in el vei intalni lumea insasi si nu vei avea nevoie de altii.
Da, eu am prieteni adevarati in care am inca incredere, si care nu m-au tradat niciodata. Trebuie sa fii atenta cum ti-i alegi. De tine depinde. Atat timp cat si eu sunt prietena pentru altii, stiu ca le ofer sinceritate. Cum probabil si tu o faci. Si daca este asa, cum ar fi ca nimeni dintre cei carora le daruiesti suflet, sa nu iti recunoasca prietenia si sa nu iti ofere incredere? Daca dorim sa primim, chiar si in plan spiritual, trebuie sa daruim neconditionat. Prietenia inseamna in primul rand altruism, renuntare la sine, sprijin si iubire nonposesiva.
Eu imi aleg prietenii dupa criterii bine definite. Ii pun in balanta si vad care e potrivit. Dar incredere oarba, deplina nu mai poti avea aproape in nimeni din asa zisii prieteni.
Da am avut si eu o multime de prieteni care nu as fi crezut ca ma vor trada vreodata.pe parcursul anilor toti m au dezamagit.cu unele vorbe spuse aiurea, cu fapte.eu nu mai pot avea incredere in nimeni in afara de parintii mei, sincer vorbind, toti isi urmeaza interesul
UnchiulRamiz întreabă: