| RAY a întrebat:

Voi stati intr o curte comuna?

12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu chiar, dar în zona asta fiecare se simte la tine acasă ca la el.

| RAY explică (pentru Freya1):

Poate la tine nu e atâta răutate in oameni

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Ooo, ba da!
Momentan pana îmi termin casa locuiesc cu chirie la casa, si e ceva timp de când stau aici, iar intr-o zi ma trezesc cu unu ce trecea pe la mine prin curte sa scurteze drumul și zice "aaa, pai pe aici as putea sa trec cu escavatorul sa nu mai inconjor" eu am zis "ba nu prea cred" la care el "tu ști ca eu îl cunosc pe proprietar?". Adică practic eu ar fi trebui sa tac din din gura și sa îl las sa treacă el cu escavatorul peste curtea amenajata de mine și din bani mei, peste gradina mea ca îl cunoaște el pe proprietar.

Gunoaie umane

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Și stai liniștit ca nu e singurul și nici singura situatie.
Primăria trebuia sa curețe șanțul și sa îl facă în panta în asa fel încât apa sa curgă cum e normal, nu sa se acumuleze.Eh,nu s-a facut asta și cam toți de prin zona știu ca, curățam cum putem de fiecare data sa circule apa ca să nu deranjeze pe nimeni.Dar unii din ei din lene și ca să nu plătească si-au făcut scurgerea de la baie în sant și îți dai seama unde se duce apa nu? Și ghici și unde se strânge ne fiind panta făcută mai abrupta cu un escavator sau ceva...Ca eu curat șanțul, dar nu am cum sa sapt cu escavatorul de la strada pana în celalalt capăt de strada ca ei considera ca pe partea asta unde stam noi, doua terenuri și niște bătrâni nu avem nevoie sa nu ne intre apa în curte.
Sa mai spun ca ne-au pus ceva la rădăcină copacilor ca să ni se usuce ca să aibă ei soare pe un teren gol.Adica eu nu am voie sa am în curte pomi fructiferi ca țin umbra unui pământ gol.Iar când am curățat curtea și am adunat niște iarba, crenguțe etc de prin gard au și strigat sa nu cumva sa le aprindem, sa facem fum sau sa ardem ceva.In condițiile în care la ei în curte nu este zi sa nu se facă câteva focuri cu fum și putoare oribila tot când am haine la uscat. Și câte și mai câte.
Tu stai la comun?

Da,la comun cu tigani

Eu astept tratamentul de adhd apoi plec in Germania, dar am nevoie de tratament sa fiu asa zis normal

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

ADHD= deficit de atenție, doar atât.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

El vine si cu anexitate, depresie, borderline chiar unele chestii din autism, eu ma documentez pe net

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu trebuia să spui la interviu că suferi de lucrurile astea.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ce interviu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Doamne ferește!