De obicei da, stiu de gluma, insa sunt si cazuri in care nu-mi pot da seama, nu stii de cate ori am intalnit oameni scandura care glumeau fara sa stiu.
Apropo ca tot ai adus gta 5 in discutie, ai cumparat arena aia noua?
Poate.
Am avut în liceu un tip [X] care ala dacă spunea ceva gluma vesti o fata atâta de serioasa încât nimeni nu-și dădea seama dacă glumea sau nu.
Cica la un test după ce i-o mutat profa prin clasa, i-o spus colegului de banca [Y] cu care o picat ca dacă îl prinde ca copiaza de la el ii da câțiva pumni. Și-o arătat el bratul ala perfect lucrat la sala și adăpat cu steroizi și cum l-ar fi caftit. Ăstalalt s-o speriat și și-o făcut testul lui cat s-o priceput. La sfârșitul orei X ii spune lui Y ca 'de ce nu o copiat de la el ca nu-l vedea profa'. 'Pai nu ai spus ca...' 'Am glumit ma, tu nu știi de gluma?'
Da,desi uneori exista oameni care par atat de ironici indiferent de situatie, si nu-ti dai seama cand glumeste sau vorbeste serios.
De fel doar serios vorbesti?
Câteodată fac glume la care rad tot eu
E un inceput si asta, cum te mai intelegi cu colegi de munca?
Ne înțelegem, nu le înțeleg eu pe ele. Toate se barfesc una pe alta la mine (stiu ca înseamnă ca ma barfesc si pe mine)
Da nu vezi ca e multa ura si in virtual,lume rea,nici eu nu inteleg rautatea oamenilor care e extrem de mare, nu vezi pic de compasiune sau empatie, la uni si aia sunt dezamagiti mereu, esti libera de sarbatori? intr o tara crestina atata ura, barfa, rautate
Ce este drept este că uneori întâmpin probleme în a realiza dacă cineva face o glumă sau nu așadar eu unul folosesc un limbaj mai formal pentru a da de înțeles când eu unul nu glumesc sau subiectul pe care îl abordez este unul serios.
De profesie ce esti?
Freshman la o facultate de inginerie software.
Bun job
Doar cand omul stie ce ton sa foloseasca. La tine nu imi dau seama pentru ca scrii la fel tot timpul
Hey sunt misoginul anului pentru tine, ce cadou vrei sa isi fac de craciun?
Cred ca pentru jumatate de site. Te tine portofelul?
Orice pentru sicriul tau, fac rate daca e cazul, wow pentru jumatate din site, am de oferit multe cadouri atunci
Poti sa-l pastrezi, mie imi place viata
Dar ce ai vrea sa isi faca un misogin cadou, o vacanta pe marte, fara bilet de intoarcere
Si te miri ca nu te suporta nimeni
Ma suporta 297 de useri care mau votat anul trecut, undeva la 40% din cei care au votat, ce spui nu ma suporta nimeni? https://www.tpu.ro/......ului-2017/
Si cati te au la ignor?
150 de useri, dar multi din ei numai intra pe site
Si cati din aia 300 care te-au votat crezi ca mai intra? ))))
Ma rog, nu-mi pasa, bravo tie.
Trece la CV.
Tu ai afimat ca nu ma suporta nimeni apoi ti am demonstrat ca nu e adevarat si apoi scrii asta, in loc sa recunosti ca ai gresit, nu inseamna ca daca tu nu ma suporti nimeni nu ma suporta,imi poti spune nu te suport,ne dam ignore si gata,urasc ipocrizia asta, fi directa, sincera, tu spui ca sunt misogin, pai de asta sunt ca sunteti perverse, ipocrite ( nu toate ) sunteti smechere, asa indirect
N-am gresit. Multi te barfesc, chiar daca la intrebari iti vorbesc frumos. Sunt directa, ca daca nu eram, mi te faceam prieten.
Romania in piramida lui maslow este pe prima dreapta, desi e ceva normal asta, cu cat un popor este mai sus cu atat este mai civilizat http://www.stelianmuscalu.ro/piramida-lui-maslow/
aceste persoane au scopuri primitive si se comporta primitiv,barfa fiind un indicator de privitism,desigur ca nu toti sunt la fel, depinde si de regiunea tarii, eu cu drag vorbesc cu un ardelean, banatean, mam inteles super si cu un ungur
Poti sa glumesti sau sa fi serios doar sa nu spui adevarul, sa te feresti de anumite chestii. Ca altfel iti sar toate in cap, uite ce misogin e ãsta
Asa e, dar ele sunt maicute la muntele athos se roaga la videochat dezbracate pentru sanatatea tuturor amin
Wow ce declaratie de dragoste, dar ce username mai ai?
Te rog, nu ma dezamagi! Nu ma face sa cred ca ești unul dintre aceia care nu știu de gluma...
Ba da stiu, dar am o fata care ma urmareste cu 2, 3 username
Oh , inteleg.
Ma iubeste nebuna in secret, am vorbit cu ea un an de zile
wannabe întreabă: