| zAnemică a întrebat:

Voi suferiti momentan? Daca da, din ce cauza?
Daca nu, bravo voua.

5 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Un mod mai gretos de a te exprima n-ai gasit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi.

| contαbαndonαt a răspuns:

Da, din mai multe motive, ura mie! Dar nu pot insira aici si motivele, un cont am si eu, si pe ala sa-l "patez"? De fapt ce tot spun... oricum n-ar interesa pe nimeni.

| zAnemică explică (pentru contαbαndonαt):

Descarca-te daca simti nevoia. happy

| contαbαndonαt a răspuns (pentru zAnemică):

Simt nevoia, oricine ar simti-o in locul meu, dar incerc sa-mi tin frustrarile personale, dezamagirile si, in general, lucrurile care ma necajesc, atat direct cat si indirect, in viata personala dar si in viata de zi cu zi, doar pentru mine.Motivul? Am spus, nici daca ar fi sa platesc, oricum, pe nimeni n-ar interesa.Si de ce ar face-o cineva? Sint o pers. cat se poate de neinteresanta cu o viata cat se poate de neinteresanta.Ce pot spune, primesc ceea ce merit.Si as putea sa aleg sa ma plang pe unde prind, ori sa tac in continuare, sa inghit in sec, si sa incerc sa trec peste.Doar ca, la cat de fericita ma vad, nici de trecut peste nu pot trece.De ce? Motivul este, din nou, unel cat se poate de neinteresant pentru cei din exterior si, deci, pe atat de nesolicitat, de catre nimeni.
Oricum, ce pot spune, merci de intrebare, apreciez, si asta ti-o spune cineva a caror sentimente nu conteaza nici cat negrul de sub unghie.Ori, cel putin, asta mi-a fost dat sa-nteleg dupa modul in care sint constant evitata si nu ajung niciodata sa fiu intrebata cum ma simt, daca sint bine, daca inca n-am murit s.a.m.d.Dar constientizez aceea ca nu este vina nimanui, pentru ca n-are nimeni nici o obligatie fata de pers. mea, singura vinovata fiind tot eu.Cateodata ma intreb, de ce mai continui sa respir aerul altora, prezenta mea, pe acest pamant, fiind una total in plus.Si atunci realizez cat de egoista sint, caci nu fac ceva bun, si sa pun capat odata acestei mizerii, care are pretentia sa se numeasca `viata`, ce mai viata.

Întrebări similare