Voi sunteți de acord că noi românii sa îi ajutăm pe Ucrainieni?
voi nu ajutati pe nimeni si banii aia sunt de la ue
De ce nu stai un pic sa te gindesti inainte sa incepi sa arunci cuvinte pe aici? Ce este intre noi si Rusia? Ucraina, ca Republica Moldova e irelevanta dpv militar. Da, ucrainenii au fost mizerabili cu noi, DAR:
1. Asta s-a intimplat in special in timpul guvernarilor de dinaintea cabinetului Zelensky.
2. Rusii cand au fost vecini cu noi sau ne-au stat cu cizma pe git au fost CU MULT MAI MIZERABILI!
Deci da, nu trebuie sa fii un geniu pentru a alege raul mai mic. Asta nu inseamna ca ii iubesti pe ucraineni cumva. Nu, ci ca esti OM (nu un debil inconstient caruia nu ii pasa ce se intampla pe linga el) si GINDESTI.
Da, sunt foarte de acord.Cine nu e de acord, îi doresc să se afle în situația de a fugi din țară și să nu aibă parte de niciun ajutor acolo unde se duce.
Normal ca sunt de acord. Nu vreau sa am Rusia la granita. In plus problema ta e una subiectiva, avand in vedere antecedentele tale cu complexul tau de culoare a pielii.
Daca ar fi sa gandesti lucrurile la o scara mai ampla, nu ti se pare ca gestul de a invada o tara mai mica si a anexa bucati din ea e ceva ce ar trebui condamnat de toata lumea, noi inclusiv, pentru ca face planeta un loc mai nesigur pentru toti? Cu mentalitatea asta de "aici si acum" nu ajungi prea departe, sa stii.
Votant CG, dacă vrei să te pomeneşti cu ruşii la graniță şi să te duci la război, în continuare să rămâi cu părerea asta. Apropo, vezi că CG va fi primul care va fugi de război, în cazul în care va mai candida şi va fi preşedinte.
Nu este adevărat,nu este pro rus,el este susținut de echipa lui Donald Trump,televiziunile cheltuie zeci de milioane de euro să îl denigreze și din banii cui din banii proștilor adică noi care cotizam! Nu mai ascultați ce spun televiziunile,crezi că de ce vor să îl dea jos pe CG că le e frică de el,și mulți își pierd posturile și o să ajungă la pușcărie,mă refer la astea care au furat tara, el a zis că vrea pace, pe când lasconi e dusa cu capul a zis că vrea să îi facă față lui Putin, ea ne-ar baga in Război! Un om ok care chiar vrea sa schimbe ceva în țara, astea din parlament vor să îl dea jos cum au dat-o și pe sosoaca sa nu mai candideze!
Eu zic să te mai uiți ce răspunsuri a dat în trecut şi de acolo tragi singur concluzia.
Oricum noi românii nu avem nevoie de ajutorul altor țări mereu se descurca Romanoa singura, am ajuns slugile Europei halal
Hai să îți spun de ce am ajuns noi "slugile" Europei, ei au venit la noi şi au întrebat dacă vindem aia şi ailaltă şi ce crezi că au făcut politicieni când au văzut că trebuie să primească caşcavalul? Evident că le-au vândut, deci, nu europenii sunt de vină ci cei care ne conduc, cei care se dau patrioți, când ei de fapt şi-ar vinde şi copii pentru bani. Chiar sunt curios ce ar face lumea dacă nu ar mai avea dreptul să muncească în afară. la asta te-ai gândit?
Să citeşti pe London Gov să vezi ce efecte a avut Brexitul asupra Angliei. Eu zic că s-ar putea să nu te încânte ce vei citi acolo.
L-ai ascultat macar 5 minute cand vorbeste?
Omul se denigreaza singur la fiecare fraza pe care o spune.
Cum comentezi minciunile pe care singur le zice public de vreo 2 saptamani in care ba s-a intalnit nu seful legionarilor, ba cu un mercenar care era inarmat pana in dinti?
Astea nu le comentezi nu?
Dar cum comentezi faptul ca oameni din staful lui Trump au dezmintit public ca ar avea sutinerea lui?
Nici asta nu cred ca poti comenta nu?
Vreau sa imi spui 3 masuri concrete pe care G le-a zis si care pot fi implementate in realitate.
Astept.
IDIOTULE CARE ESTI CRETIN, chit ca o sa mi se stearga raspunsul asta, dar nu pot sa iti mai raspund decent in momentul in care tu HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI. BOULE, PESTE JUMATATE DIN ECONOMIA TARII EXISTA MULTUMITA BANILOR CARE VIN DIN STRAINATATE! Banii trimisi acasa in fiecare an de diasporeni reprezinta 10% din PIB, cam cit intreaga industrie IT. Loaza ce esti!
Romania este datoare cu 300 miliarde lei, daca era un președinte calumea nu vindea resursele la străini, apa, curent gaz pe care îl plătește de 7 ori mai mult
Habar n-ai ce vorbesti dar iti place sa insisti. Si nici macar NU AI HABAR ce atributii are presedintele...
Președintele nu se împrumută cu bani. Și președintele are ZERO atribuții economice. ZERO
Da, suntem de acord.
Daca tu nu înțelegi războiul și ce face Ucraina pentru restul Europei luptând fizic cu Rușii poate mai bine te abții de la comentarii
Eu bănuiesc că a votat cu CG.
Eu banuiesc ca habar nu are ce se intampla in jurul lui si nici macar nu sie cu cine a votat.
Nu m-aş mira.
Bineînțeles că nu înțeleg niciunii care nu vor ajutorul Ucrainei, nimic din ceea ce înseamnă acest ajutor din punct de vedere strategic și al siguranței pe termen lung.
Nici nu trebuie să avem vreo pretenție ca ei să înțeleagă tacticele războiului, când ei nu înțeleg negru pe alb ce înseamnă că cineva e susținut de Rusia, ori că se afundă în propriile minciuni.
Alegerile astea de au fost si totodata nu au mai fost mi-a clarificat un lucru.
Sunt extrem de multi oameni ca inteleg mai departe de ziua de maine ceea ce se intampla in jurul lor.
Adica unul pe tiktok i-a convins sa isi vanda tara, la propriu, nu cum sustine propaganda rusa ca tara e vanduta americanilor si UE prin cateva cuvinte care nu inseamna nimic pentru nimeni
De ce sa ii ajutam pe Ucrainieni? Astea nu se uita la noi că ne chinuim vai de capul nostru, o alocație unui copil Ucrainian sa fie 3700 lei și a unui copil român 300 sau cat mai e! Nu mi se pare corect sincer Ucrainienii să primească în loc unde sa stea și boschetarii sa stea pe străzi!
Tu chiar nu înțelegi că acest ajutor este dat pe fondul războiului de lângă noi? Citeşte te rog frumos să vezi cât de mult rău ne-a făcut Rusia de a lungul istoriei. Eu zic să te bucuri că şi alte state contribuie să ajute Ucraina, ca noi sau alt stat din NATO să nu fie atacat de ruşi.
Esti foarte prost informat.
Probabil din cauza ca o venerezi pe mai nou legionara Sosoaca.
Tu ai verificat aceste informatii pe care le lansezi aici legat de alocatia copiilor ucrainiei si faptul ca primesc casa?
Tot ce ai afirmat tu aici este FALS. Si pare ca propaganda suveranista a infectiei numita SOS, Sosoaca si Calinescu este suficenta pentru tine si refuzi sa iti pui mintea la contributie.
Lucrurile stau asa:
Suma de 3700 lei nu este nici pe departe alocatie pentru copii ucrainieni. Este un ajutor oferti de UE - ATENTIE - nu sunt bani din bugetul de stat pentru ca sunt decontati la nivel european. Acesta suma se acorda per familie de 3 MEMBRI - ATENTIE - nu per copil si pot benefica de acest ajutor maxim 4 luni consecutive. ATENTIE-> acesti bani ajung in final catre familile de romani care se ofereau in 2022 sa ii primesca, nu erau bani care intrau in buzunarele lor.
Copii ucrainieni - ATENTIE- nu primesc bani de acolocatie din partea statului roman, nici macar 1 leu.
Legat de case: ATENTIE nu le ofera nimeni case, s-a oferit bani ROMANILOR care i-au primit si ajutorul asta nu se mai ofera de mai bine de 1 an deja.
Tot ce ai afirmat tu aici este un FAKE NEWS grosolan.
Pune mana si te informeaza.
kiko_3973 întreabă:
gabrielutzu întreabă:
Marryy1187 întreabă:
Karina43 întreabă: