Yep.Sunt indragostita rau de tot!>.<
Dar este un sentiment foarte placut! :X
Ahaaaaa. iubirea asta.. problema ii ca chiar daca stiu (cel putin sper) ca chiar exista ceva intre noi, de atatia ani nu vorbim, chiar daca suntem in aceeasi clasa. dar nu sunt sigura, cred ca imi place de doi baieti, stii se zice: daca iubesti doi baieti alege-l pe al doilea, pentru ca nu te-ai mai indragosti de al doilea daca primul era potrivit... la mine e invers... dar tu?
Eu sunt... mai mult decat indragostita. Dar sunt foarte confuza in legatura cu sentimentele lui ..heh
Nu renunta! Daca are rost, atunci lupta pentru el! Ok? fighting! sunshine
Bună, sigur că da, iubirea este cel mai frumos sentiment, e cel mai frumos să ai o persoană iubită în care să ai încredere şi să te îndrăgosteţi din ce în ce mai tare, e minunat.
Dragostea uneori trece prin stomac dar dacă iubeşti poţi trece peste multe situaţii.
O seară frumoasă!
Da.dar sunt o pernoasa mai timida si nu prea am curaj sa ii spun! Chiar daca am 20 ani inca nu am trecut peste acest prag!
Da, sunt indragostit de o fata din autobuz. E misto sa o privesc in fiecare dimineata.
Attack! Nu o lasa sa iti scape daca intr-adevar o iubesti. Un prieten bun, un umar pe care sa planga, va fi exact ce va avea nevoie intr-o zi si tu poti fi acela.
Usor de zis cand habar n-ai cine e.
Aha, n-ai sanse? Urat!
Heiii.
Din pacate, da.
Sincer, regret, pentru ca e persoana "nepotrivita" sa spunem asa.
Nu stiu cum altii insa eu nu. Inca nu am gasit persoana pentru care sa fiu gata sa-mi dau viata. Sunt doar relatii de o noapte sau prietenie sau am nevoie de ceva
DA! Acum sunt trist din cauza intrebarii asteia. Am fost si as vrea sa mai fiu.
Marissella întreabă: