| Idkidk a întrebat:

Voi sunteti multumiti de voi insusi?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu fost. Nici nu o sa fiu. Dar incerc. U?

33 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu ştiu, cred că da, sunt...

| Florentina9210 a răspuns:

Nu prea.

| Idkidk explică (pentru Florentina9210):

De ce?

| Idkidk explică (pentru Doub):

Şi eu sunt.

| Rakanishuu a răspuns:

Relativ. happy

| Florentina9210 a răspuns (pentru Idkidk):

Asa. Deocamdata!

| OnuOnulică a răspuns:

Nu.

| Mădă0611 a răspuns:

Asa si asa.
Fizic, as fi foarte multumita daca as avea bani pentru un aparat dentar. Am avut un accident cand am fost mica si am in partea dreapta cateva spatii, si sus si jos.
Psihic, imi lipseste motivatia; am inteles niste lucruri si oricat as vrea sa ma automotivez, tot la lucrurile alea ajung, si imi zic "eh, n-are rost".

| Dismally a răspuns:

Nu, sunt destule lucruri pe care incerc sa le schimb.

| Idkidk explică (pentru DoarBogdan):

De ce? Eu sunt multumita!

| Idkidk explică (pentru Dismally):

Ok.

| Idkidk explică (pentru Mădă0611):

:3

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Idkidk):

Nu stiu ce sa zic despre asta.
Alte persoane sunt mai multumite de mine decat eu de mine happy

=) Eu cred ca esti un prieten bun, deci sunt multumita de tine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Idkidk):

Mersiwinking

Cu plăcere smug

| mgtow a răspuns:

Atat timp cat imi fac atributiile as zice da

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu prea sunt, dar incerc sa schimb in bine cateva lucruri la mine. sper sa reusesc.happy

| Cameliapantiru a răspuns:

Da, sunt foarte multumita de modul in care m-am dezvoltat, m-am format ca om, ca persoana, ca intellectual, ca profesionist, de relatiile interpersonale minunate pe care mi le-am construit, bazate pe afectiune si respect reciproce, de cariera frumoasa si stabile la care lucrez in fiecare zi, de ce si cum gandesc, de tot ceea ce am citit, invatat si acumulat in planul stiintei si cunoasterii.

| Drimmero a răspuns:

Sunt multumit de felul in care gandesc, de felul in care stiu sa ma fac placut, de felul in care stiu sa-mi aranjez timpul in asa fel incat sa le fac pe toate, dar mai ales ca am o familie sanatoasa si eu sunt sanatos si fericit prin acest prilej, dar mai ales ca o sustin pe minunata ARSENAL!

| R0R0 a răspuns:

Nu prea.
As vrea sa fac o schimbare, dar astept momentul potrivit.winking

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Totul se face in timp, asa cate putin, dar daca tu spui mereu NU si nu faci nimic nu se va intampla nimic, totusi nu e un defect asa mare uni isi traiesc viata in alte situati si totusi spera

Fizic nu sunt multumit de inaltime dar datorita stiintei se poate rezolva banii sa am, si mie ca la mady imi trebuie un aparat ca masea de minte a impins uni dinti alti peste alti nenorocita de masea o sa vezi si tu cand isi va aparea ca apare unde nu te-ai astepta am scapat si de un canin si de o masea din cauza lor
desigur ca ar fi mai multe de adaugat o fata simetrica, un corp mai frumos, mai multi muschi dar totul se poate face in timp asa cu putinul se face totul

acuma cu carcaterul
nu-mi place ca renunt usor cateodata la ce imi propun, castiga creierul reptilean batalia ce sa faci asta e
fianciar sunt ok dar mereu se poate si mai bine, mai am multe de facut, dar daca te plangi nu castigi /faci nimic doar stai pe loc

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

La ce poti spera intr-o lume muritoare? laughing

Pana la moarte poti face multe mady, ai doar o viata si cred asta e cel mai bun motiv pentru care sa lupti, poate consideri ca te vei simti complexata cu aparatul ala si ai o frica nu?

Poti sa mori acum sau peste 10 ani. Poti muri oricand. Nu, dar nu vreau sa traiesc mult, si sa dau 100 de milioane vechi pe un moft, mi se pare aiurea. Daca aveam bani multi, multi, incat 100 de milioane sa fie maruntis, mai mergea treaba, daaaar si acum ma mustra constiinta cand am ceva care nu e necesar, gandindu-ma la cei care nu au necesarul.

| Musique a răspuns:

De micile mele realizări, da.

| gemeni6226 a răspuns:

Da, sunt foarte multumita numai viata mea ar putea fi mai putin moarta decit este si cu mai multa veselie in ea.

Ai dreptate, dar crezi ca cineva se gandeste la tine necunoscut? atunci de ce sa te gandesti tu la ei?

Ca nu se gandesc altii. Pe mine nu ma intereseaza sa se gandeasca cineva la mine, imi ajunge sa am o persoana, 2, aproape.

Întrebări similare