Asa si asa.
Fizic, as fi foarte multumita daca as avea bani pentru un aparat dentar. Am avut un accident cand am fost mica si am in partea dreapta cateva spatii, si sus si jos.
Psihic, imi lipseste motivatia; am inteles niste lucruri si oricat as vrea sa ma automotivez, tot la lucrurile alea ajung, si imi zic "eh, n-are rost".
Nu stiu ce sa zic despre asta.
Alte persoane sunt mai multumite de mine decat eu de mine
=) Eu cred ca esti un prieten bun, deci sunt multumita de tine.
Nu prea sunt, dar incerc sa schimb in bine cateva lucruri la mine. sper sa reusesc.
Da, sunt foarte multumita de modul in care m-am dezvoltat, m-am format ca om, ca persoana, ca intellectual, ca profesionist, de relatiile interpersonale minunate pe care mi le-am construit, bazate pe afectiune si respect reciproce, de cariera frumoasa si stabile la care lucrez in fiecare zi, de ce si cum gandesc, de tot ceea ce am citit, invatat si acumulat in planul stiintei si cunoasterii.
Sunt multumit de felul in care gandesc, de felul in care stiu sa ma fac placut, de felul in care stiu sa-mi aranjez timpul in asa fel incat sa le fac pe toate, dar mai ales ca am o familie sanatoasa si eu sunt sanatos si fericit prin acest prilej, dar mai ales ca o sustin pe minunata ARSENAL!
Fizic nu sunt multumit de inaltime dar datorita stiintei se poate rezolva banii sa am, si mie ca la mady imi trebuie un aparat ca masea de minte a impins uni dinti alti peste alti nenorocita de masea o sa vezi si tu cand isi va aparea ca apare unde nu te-ai astepta am scapat si de un canin si de o masea din cauza lor
desigur ca ar fi mai multe de adaugat o fata simetrica, un corp mai frumos, mai multi muschi dar totul se poate face in timp asa cu putinul se face totul
acuma cu carcaterul
nu-mi place ca renunt usor cateodata la ce imi propun, castiga creierul reptilean batalia ce sa faci asta e
fianciar sunt ok dar mereu se poate si mai bine, mai am multe de facut, dar daca te plangi nu castigi /faci nimic doar stai pe loc
Poti sa mori acum sau peste 10 ani. Poti muri oricand. Nu, dar nu vreau sa traiesc mult, si sa dau 100 de milioane vechi pe un moft, mi se pare aiurea. Daca aveam bani multi, multi, incat 100 de milioane sa fie maruntis, mai mergea treaba, daaaar si acum ma mustra constiinta cand am ceva care nu e necesar, gandindu-ma la cei care nu au necesarul.
Da, sunt foarte multumita numai viata mea ar putea fi mai putin moarta decit este si cu mai multa veselie in ea.