| NoTurbinaNoGood a întrebat:

Voi sunteți punctuali?
Dacă da, care credeți că este "cheia"?
Dacă nu, ce vă face să întârziați?

Răspuns Câştigător
| Mtoni a răspuns:

Cheia cred că e dacă îți pasă de timpul sau părerea celui care te așteaptă.

7 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Cheia de a nu intarzia este sa faci totul din timp nu pe ultima suta de metrii.

| wildthing a răspuns:

Da, nu suport sa nu ajung la timp undeva. Prefer sa plec mai devreme de acasa si sa astept eu, decat sa intarzii...ma simt ca si cum mi-as "murdari blazonul" daca se intampla.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu doar ca sunt punctual, ba chiar ajung putin mai inainte de termen. Prefer sa astept eu, decat sa ma simt prost ca am facut pe altcineva sa ma astepte.

| AnemonaP a răspuns:

Când ma văd cu prietenii sunt punctuală. Când am treburi mai importante, nu sunt deloc. Pur și simplu, aman sa ma pregătesc, crezând ca imi va lua foarte puțin sa ma îmbrac și așa mai departe și după ma trezesc alergând pe strada și întârziind la programări.

| FreddieM a răspuns:

Sunt extrem de punctual. Dacă întârzii vreodată, chiar și la o întâlnire neimportant, îmi stric singur ziua. Dar de obicei nu întârzii din cauza mea, am pe cineva expert în treaba asta.
Cred ca tine caracter treaba asta. Probabil ceilalți sunt mai importanți decât tine. O fi și oleaca de altruism băgat aicea? Cine știe?
Cheers

| GoldenZenith a răspuns:

Da. de obicei ajung mai devreme decat trebuie. uneori poate prea devreme happy

| mgtow a răspuns:

Mostenire de la taicameu, intotdeauna e bine sa ajungi cu 10 - 15 min inainte cand ai programare, seriozitate si gest de domn. Cine nu e punctual nu e organizat, si dezorganizat.