Mereu pe data de 13 am avut noroc.Au fost niste zile speciale pentru mine cele de 13. Asadar nu sunt superstitioasa chiar deloc. Ghinion? Hmm. Cand imi merge rau o luna la rand incep sa imi pun si intrebarea asta, insa nu am crezut in el niciodata.Cum scap de el? Pai astept sa treaca timpul... Uneori cel mai de nadejde ajutor e cel de la Dumnezeu.Mereu ma indrept spre El cand ceva nu e bine... pup
Pentru mine o să fie cu ghinion...lucrare la chimie...adică ceva asemănător cu Apocalipsa
Important este sa nu crezi ca exista ghinion in 13.Mai mult, declara 13 ziua ta norocoasa.
Port un talisman in forma de testoasa din piatra de jad, asta ma apara de ghinion, ba chiar imi aduce noroc.
N`am tinut niciodata cont ca maine e 6 sau 7, 5 sau 8 Chiar nu ma intereseaza si nu cred in chestiile astea Cred ca atunci cand se intampla cum spun superstitiile e doar pura intamplare, atat!
Mda...de aia ma tem si eu maine ne asculta si la romana si la franceza(facem cu cea mai rea profa din tot liceul) si o sa fie o zi...
Hirol întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: