| Ađııa a întrebat:

Voi sunteti superstitioshi? eu nu prea...stiti ca maine e 13 tongue caredetzi ca exista ghinion? daca da cum faceti sa sa nu aveti? big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu pe data de 13 am avut noroc.Au fost niste zile speciale pentru mine cele de 13. Asadar nu sunt superstitioasa chiar deloc. Ghinion? Hmm.thinking Cand imi merge rau o luna la rand incep sa imi pun si intrebarea asta, insa nu am crezut in el niciodata.Cum scap de el? Pai astept sa treaca timpul... Uneori cel mai de nadejde ajutor e cel de la Dumnezeu.Mereu ma indrept spre El cand ceva nu e bine... pup

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu nu sunt superstitioasa, ba chiar am noroc in zilele de 13.happy

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pentru mine o să fie cu ghinion...lucrare la chimie...adică ceva asemănător cu Apocalipsa straight face

mira
| mira a răspuns:

Important este sa nu crezi ca exista ghinion in 13.Mai mult, declara 13 ziua ta norocoasa.

| juniper a răspuns:

Port un talisman in forma de testoasa din piatra de jad, asta ma apara de ghinion, ba chiar imi aduce noroc.

| andreea7520 a răspuns:

N`am tinut niciodata cont ca maine e 6 sau 7, 5 sau 8 happy Chiar nu ma intereseaza si nu cred in chestiile asteahappy Cred ca atunci cand se intampla cum spun superstitiile e doar pura intamplare, atat!

| Ađııa explică:

Mda...de aia ma tem si eu straight face maine ne asculta si la romana si la franceza(facem cu cea mai rea profa din tot liceul) si o sa fie o zi...straight facestraight facestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Tocmai ziua mea favorabila este [13]!
Nu cred in superstitii, sunt lucruri nesigure!
Sa avem grija de noi asta conteaza. O seara buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand este ceva de bine, da:X:angryde exemplu: fix, ma iubeste!rolling on the floor), dar cand e ceva de rau.blea.nu cred in asa ceva. Si zilele de 13 mi-au adus noroc.

Întrebări similare