| 4evergentleman a întrebat:

Voi sunteți tăcuți sau sociabili in viață de zi cu zi gen cu familia,la locul de munca,cu prietenii? Care credeți că sunt cauzele unui om tăcut? Poate fi depresia? Unii au depresie de multi ani cronica și am văzut că sunt sociabili,au prieteni,chiar iubite,soții! Eu nu înțeleg de ce sunt tăcut și nu mai mă interesează să socializez sa îmi fac prieteni noi, e de la depresie sau de la ce e? Nu știu dar parca nu mă pot împăca cu ideea că sunt tăcut sau nu îmi cunosc potențialul din cauza faptului că nu am încredere în mine? Oare exista fete frumoase tăcute care nu au probleme psihice? Nu mă luați cu introvertismul că nu are nici o corelație un om asocial ( tăcut) cu a fi introvertit!

Mă simt ciudat și în plus într-o lume în care din ce vad toți sunt sociabili și nebunii și inculții și analfabeții și agramații absolut toți aproape sunt vorbăreți! Oare un om tăcut e nebun? laughing Sau poți deveni așa de la depresie?

Răspuns Câştigător
| CleanHeart a răspuns:

Poti sa rezolvi totul intr-o secunda fara sa iti pui mii de ganduri si cand ai chef sa vorbesti, vorbeste, e cel mai usor lucru pana la urma cine vrea te asculta si cine nu vrea sa fie sanatos

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cat scrii aici numai tacut nu esti. Esti doar inhibat.

| Yuoia a răspuns:

Nu depresia este cauza tacerii. Dar se poate intampla invers. Tacut fiind sa ajungi la depresie.
Eu sunt sociabil. Si daca am si mediul potrivit, daca am cu cine sta de vorba, mi-am facut ziua frumoasa.

| OldSoul a răspuns:

Nu e neaparat vorba de depresie.
Mai mult conteaza in ce mediu ai crescut.
Ce exemple ai primit in familie...