E un test psihologic obisnuit asa cum se dau in multe institutii nu numai in armata(cred eu). Ti se pune de fapt aceeasi intrebare sub mai multe forme pentru a afla daca iti contrazici afirmatia. Nu ai ce sa controlezi sau sa eviti, important e sa fii sincer in raspunsuri pentru ca altfel o sa isi dea seama ca minti.Deci fii tu insati si vei afla daca esti apt sau nu
. Alaturi de testul psihologic din cate stiu se mai dau si probe sportive. Daca esti bun la sport cu siguranta ai si o minte sanatoasa pentru ca stii zicala "men sana in corpore sano". Bafta multa!
Este un test destul de greu. sigur nu l vei lua din prima. Nu este vb de nebunie aici, ceva de genul perspicacitatii sa spun asa. totusi e bine sa vb cu cei care au dat examenul. NU pot sa si spun asa trebuie sa ti arate cineva pe o foaie macar un exemplu. BAietii mei au dat unul a luat din prima celalalt nu a luat.
Fratele meu a dat anul trecut in august daca nu ma insel si pot sa-ti spun ca e destul de dificil. L-a picat chiar daca e un tip destept. Trebuie sa fi foarte atent si sa gandesti adevaratul sens al intrebarii. Multa bafta.
anonim_4396 întreabă: