Mă prind singur când e un secret, și n-am nevoie să promit tăcere.
Mă consider un om de încredere, un prieten bun, unu' din cei mai buni.
Când eram mai mic, copilăros îmi scăpau anumite secrete banale, ale copilăriei dar cu timpul (cred) că m-am maturizat și am învățat ce secrete merită păstrate, cu adevărat.
Nu, nu mi-am scăpat niciodată secretele mele, atât cât și pe ale altora. Despre șantajat nu pot spune că n-am făcut-o :$, am făcut-o persoanelor pe care le urăsc (din motivul că mă fac în toate felurile) și să știi că m-am simțit foarte bine, aș mai face-o!
Da, am un secret.
Atât de secret încât răspunsul e mult mai secret și ciudat e că nici eu nu-l știu...
Sunt poate cea mai buna la pastrat secrete. Si nu, nu-mi scapa nimic, mai ales daca am promis.
Ador secretele. Au un farmec aparte...
Si nu, n-as santaja pe nimeni (e prea josnic si nu-mi sta in caracter), si da, am mule secrete, foarte multe...si imi place sa le savurez in liniste.
Dar in general cam asa sta treaba cu secretele:
http://www.youtube.com/watch?v=HzNFwxsSPwU. :))
Bună.
Nu există om să nu aibă cel puțin un mic secret!
Am la secrete fără număr.
Dacă este secret, atunci să fie secret.
Pa, pa.
Când este vorba de un secret important pentru persoana care mi-l dezvăluie, da, ştiu bine să ţin secretele.
Când este un secreţel ca de copilaşi, o joacă mică, mai fac câte-o glumiţă (mică!), mai bat câte un apropo, dar niciodată nu zic secretele celorlalţi dacă mă roagă.
Când este vorba despre un secret mai grav (adică dacă persoana a făcut un lucru rău), vorbesc cu el şi încerc să-l conving că este mai bine să-şi recunoască greşala. Dacă nu mă ascultă, va trebui s-o fac eu, chiar dacă se va supăra pe mine, mai târziu îmi va mulţumi.
Secretele mele le ţin numai pentru mine, nici măcar mama nu mi le ştie pe toate.
Şi niciodată n-aş şantaja pe cineva cu secretul lui pentru că el a avut încredere-n mine să-mi spună of-ul, n-aş vrea să-l dezamăgesc, deoarece ştiu ce greu este.
Şi nu, un secret n-am, am enşpe mii de secrete.
Da. Oricine are. Si nu le spun la nimeni secretele prietenilor sau chiar ale mele. Este bine sa ai secrete si este bine sa le pui pe o pagina dintr-un jurnal sau o agenda pe care nimeni nu stie ca o ai. Poti sa le spui prietenilor si prieteni tie. Si nu nicioada n-am spus secretele prietenilor chiar daca eram streseata m-am aptinut.