Nu urmaresc. Mi se pare stupid sa te imbraci cum iti spun altii, pe motivul ca "se poarta", schimbandu-ti felul de a te imbraca de la sezon la sezon sau chiar mai des. Dupa parerea mea, da, e un fel de control al populatiei, in sensul ca le este oarecum impus cu ce sa se imbrace, iar oamenii, considerand ca "nu vor fi in trend", se apuca sa poarte haine similare cu ce vad in prezentari sau reviste. Mi se pare absurd sa iti schimbi felul in care te imbraci doar fiindca unii stabilesc asta. Personal, ma imbrac fara sa tin cont de asa-zisele reguli si am haine pe care le port de ani buni, fara sa imi pese. De fapt, nici nu stiu cand am intrat ultima oara intr-un magazin de haine, fiindca merg doar cand am neaparata nevoie de ceva.
E o porcarie asa numita moda.Eu ma ghidez dupa moda care-mi place mie.Ce-mi place aia port si le asortez cum imi place si mi se pare ca arata bine..Habar n-am cum se decide ce "Se poarta" da ai vazut tu vreuna pe strada cu palarie de 1 m sau in rochie transparenta fara nimic pe sub, eu nu.Aia e moda de podium, nu are nici o legatura cu lumea reala...
Adică ceva modern, în trend. Ultima modă în materie de haine sau mai ştiu eu ce...
Chestiile ăstea le decid marii creatori de modă. Bine, nu înseamnă că oamenii se îmbracă exact ca la prezentările de modă fiindcă ar fi o harababură totală, plus că preţul pieselor e cu mult peste un venit cât de cât normal. Personal îmi place moda şi atunci când cred că ceva mi se potriveşte cumpăr, simplu.
elenateo2525 întreabă:
♪ŧђέ gђσsŧ σƒ уσυя... întreabă:
Andrei_Soimu_1994 întreabă: