Acasa cu parintii, am primit 50€ si urari de succes la examenul practic pentru B, am facut chef cu ai mei atunci
Nu l-am facut, am ales sa bag banii in scoala de soferi.
Nu m-au pasionat petrecerile.
Mi se pare ca la varsta de 18 se bucurau parintii ca o sa dau proba practica (examenul) - eram in Spania, la 17 ani si 9 luni incepusem sa merg la sala, in acelasi timp conduceam cu instructorul, la 18 impliniti examenul.
Eu am inceput dupa majorat, adica la inceput de februarie.
Pe 15 aprilie am luat traseul.
Erau vremuri mai ok atunci, acum se asteapta foarte mult pana la examen... Ca e plin de marmote care dau de 3-4 ori sala, de 2-3 ori traseul, si aglomereaza aiurea.
Toata lumea vrea permis.
Cel mai mult ma bucur ca am scapat usor cu examenul scris, in Spania era mai usor fata de ro la cata teorie e in codul rutier... faceam chestionare pe pc si stateam la ore, radeam toti cu profesorul acolo )) am avut un vecin in tara care s-a chinuit de cateva ori sa treaca examenul PC si nu a reusit, s-a lasat pagubas pentru ca nu mai avea bani de la parinti sa sustina examenele
Nu l-am făcut am mers la muncă nu avea rost să-l fac pentrucă nici nu-mi plăcea petreceril și eram și la muncă nu-mi ardea mie de rahaturile astea cu majorat și altele.