Nu exista asa ceva...
Sa fim seriosi, sa se poata si tot nu te-ar dezgheta nimeni,, pentru ca nu reprezinti vreun interes si nu esti vreo personalitate/
Acum nu, dar in viitor cine stie?
Dacă nu se ştie ce va fi, nu pot lua o decizie bazată pe presupuneri.
De criogenizat, as incerca, dar nu se stie daca o sa mai fiu viu dupa ce ma dezgheata.
Oops, stai, ai spus dupa moarte, pai daca as fi deja mort, degeaba as mai fi criogenizat, ca dupa ce as fi dezghetat, tot mort as ramane, ar trebui sa fiu criogenizat de viu ca sa fiu tot viu dupa ce o sa fiu dezghetat.
Dar ca sa iti raspund la intrebare, da, chiar mi-ar placea sa fiu criogenizat ca sa fiu dezghetat peste cateva mii de ani si sa ma trezesc in viitor si sa vad cat de mult a avansat omenirea.
Http://playtech.ro/......amei-sale/
Pai fata asta a murit si dupa a fost inghetata
Cred că greșești când spui avansat, omenirea nu face decât să se ducă naibii de una singură și peste ani o să fie din ce în ce mai rău. Eu nu aș vrea să fiu congelată ca mai apoi să mă trezesc că sunt singură pe lume și oricum, corpul tău nu o să mai funcționeze la fel.
Posibil sa nu-ti mai aduci aminte nimic
Si daca iti aduci, nu poti vorbi cu ceilalti, pentru ca limba s-ar schimmba
Am auzit de asa ceva pe broaste, si am auzit ca acea broasca a murit la 2 zile dupa dezghetare
Timpul trece și chiar dacă ești înghețat are influență și asupra organismului tău, e normal să nu poți să duci o viață normală după asta.
Eu as face-o, de ce nu? Oricum nu mai conteaza ce se intampla cu trupurile noastre dupa deces. Iar daca este o cat de mica sansa sa mai traiesc candva in viitorul indepartat, cu atat mai bine. Insa eu nu prea cred ca va fi posibil vreodata ca acesti oameni criogenizati acum sa mai fie readusi la viata. E doar o farama de speranta, si deocamdata doar o poveste buna pentru romanele SF.
Nu. Prefer sa fiu îngropată sau arsa.
De ce sa fi readus la viață? Viata e nașpa.
Si eu vreau sa fiu incinerat
Eeee, sunt prea tanar ca sa mor asa repede
Nu ai de unde sa ști când vei muri. Poate da o mașină peste tine si te duci dracu...
Eu nu vreau sa ma duc dracu
Nimeni nu vrea...
Eu iubesc viata
Aww... Cat de drăguț. Pun pariu ca nu ai mai mult de 15. Esti un copil... Cu timpul nu o sa o iubești la fel de mult, profita cat mai poți de ea.
PS: nu am uitat de Vodka pe care mi-o datorezi.
De ce lumea crede tot ce spun Am mintit
Nu stiu, imi inspiri un aer de seriozitate
Sunt cel mai ironic si sarcastic om de pe pamant, nimeni nu stie cand glumesc si cand nu
Da, intr-adevar.
Daca as locui pe pamant nu ai mai fi tu "cel mai ironic si sarcastic". Te depășesc. Dar mna... Imi place pe statie, nu am sa te detronez. Inca.
Vezi ca si eu sunt pe statie
Nu te poți ascunde de mine. Stiu ce imi datorezi. Te voi găsi si te voi... Învăța sa fumezi jointuri
PS: Ce spui de o beție de bun venit? Daca tot ai ajuns cu bine.
Accept, vin cu ce am adus de pe Pamant
Am ales hotelul cu vedera la Pamant, sa radem de cei de acolo
Perfect. Iubesc hotelul acela. Are o priveliște... Ma lăsa fara cuvinte.
Uite! Fraierii au gauri in statul de ozon.
Hai sa marim imaginea sa vedem ce face lumea
Vegetează... Nimic interesant.
Daca ar stii cat de ieftin e sa te cazezi in spatiu pe SSI
Și-ar vinde rinichii nu altceva
Eu n-am vandut nimic
Eu da. 10 kg de canabis.
Nu e posibil încă, criogenizarea nu a reușit pe om în schimb pe albină e posibil, deci trebuie să fim insecte
Omule m-am uitat la un documentar și sunt sigur că nu merge pe oameni acum zice că merge deci încă sunt sceptic
Cica cineva e criogenizat din 1967, un doctor
Hmm, daca de exemplu, mi s ar intampla in tinerete probabil. Adica trebuie sa fii optimist si sa joci totul la ultima carte! Tehnologia evolueaza, nu m ar mira ca in cateva sute/mii de ani sa putem invia mortii. Corpul uman, este inca un mister destul de adanc. La varsta de60+ totusi, as prefera sa am parte de o moarte naturala si nu inghetat de viu .Mai vedem
CaRamYc întreabă: