No. M-am simtit mai batrana si am simtit cum responsabilitatile cresc din ce in ce mai mult si totul devine obositor
E bine atunci
Aveam o oarecare abtinere fata de parinti cand nu eram major,, o rusine. Dar de la 18 ani deja iti iei viata in maini, raspunzi pentru tine la orice faci. Mai degraba ai mai multe pe cap dupa 18 ani,, nu esti liber!
Such a f*cking autocorect.
Mai ai putin si iti iei si tu viata-n maini!
Freedom! Glumesc.
Nu prea îmi surâde ideea de a fii adult, dar e imposibil sa rămân "copil" pentru totdeauna, nu?
E imposibil, maturizarea vine tarziu, dar si cand vine, cale de intoarcere nu mai ai!
Stiu... Sunt conștientă de asta. Dar asta-i viața, trebuie să-i urmezi cursul.
Ciclul vietii!
Exact.
Singurul motiv pentru care am asteptat sa fac 18 ani a fost sa obtin permisul de conducere, dar in rest am pierdut libertatea, si am intampinat noi responsabilitati.
Intr-un fel te grabesti sa fi liber, sa faci ce vrei, dar pe de alta parte tot ce faci e sa te maturizezi si sa inveti sa devii responsabil.
Deci pentru cei sub 18ani... Bucurativa de copilarie cat o aveti! O sa ajungeti si la maturitate, doar ca nu o sa fie asa cum ati crezut voi.
Nu. M-am simtit normal, nu ma simteam mai liber, pentru ca eu am fost liber mereu, mai liber de atat nu pot sa fiu.
Nu am parinti care sa ma tina legat cu lesa in casa, ba chiar tata s-a oferit sa imi dea bani, ca sa ies si eu pe undeva, dar eu am refuzat. Ciudat, nu?
Daca esti cuminte de fel, ai cata libertate vrei
Nu e frumos sa fii adult?
nu stiu sa îți răspund cu certitudine. I'm 17.
Dar eu zic ca e nașpa. Sunt prea multe responsabilitati and stuff.
Pai si eu am 17 de asta vreau sa stiu. eu zic ca te elibereaza ca eu mereu am vrut sa fiu pe cont propriu.
Nu e așa de mișto sa fii independent. Adică pe toți ii tentează, dar când dai de greutăți una doua vei fugi la părinți sa te ajute. Crede-ma! Cunosc cazuri. Multe. Dar mna... Daca tu crezi ca e "frumos", asta e, te vei convinge pe cont propriu.
Nici cand eram mic nu fugeam la parinti cand dadeam de necaz, de ce sa incep la 18 sa o fac?
Nu stiu. Tu sa îmi spui.
Era retoricccccccccccccccccccccc
Serios? Nooo știam. Iar eu eram sarcastica.
PS: Unde e tipul ala amuzant UnCastravete? Ce ai făcut cu el? I want him Back.
Hei! sunt si eu o fiinta complexa nu sunt o personalitate, am un caracter. Azi nu am chef sa rad. azi sunt calm si doar ascult muzica scuze
Nu am contestat faptul ca ești o persoana complexa, deci nu o lua in nume de rău. Am făcut doar o aluzie. Dar in fine, las-o balta.
Ce te face sa crezi ca am luat-o in nume de rau? e sectiunea de conversatii
"Sunt si eu o ființă complexa" - e ca si cum ai crede ca eu te-aș fii subapreciat, dar nu e așa. De asta am spus sa nu o iei in nume de rău. A fii amuzant e ceva bun, deci nu vad motiv de ofticare.
„I want him Back." - E ca si cum m-ai obligat sa fiu amuzant ceva gen „YEA DO IT DO IT"
Nu e adevărat. îmi pare rău daca ai înțeles greșit...
și mie
So...Is everything alright?
Ofc fam
Yayyy! Hug >
Hug! ^^
Aww... So sweet
More like bittersweet :î
You're right. It's just a cand of it.
Asta zici tu? Uita-te la videoclipul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=slphcGKPKLM
Lasă-mă cu ficțiunea ta
Apropo, mersi ca ai trimis asta. Foarte tare video-ul