Buna. Cred ca avem aceeasi problema. Si eu de asemenea prefer hainele de firma, de o calitate superioara. Multi mi-au spus sa nu mai arunc banii pe haine scumpe, si mai intru pe la second`hand.
Nu cred ca ar trebui sa iti pese prea mult ce zice lumea ( ca `arunci` banii pe haine ). Daca tu vrei sa te imbraci cu haine de firma, atunci ce le pasa lor?
Criza financiara nu e un motiv ( pentru mine cel putin ) sa ma imbrac in haine ieftine, si dupa cum spuneai, purtate de atatia altii.
Oare persoana cu care ai vorbit cu ce era imbracata? Cu haine de la second-hand?
Am cumparat si haine la second-hand insa in ultimul timp nu. Asta pentru ca sunt foarte pretentios in acest sens si foarte rar gasesti la magazine second -hand articole vestimentare care se prezenta destul de bine. Nu e o rusine. Si nici nu vad obligatoriu sa traiesti ca omul pesterii doar pentru ca e criza. Se exagereaza exact acolo unde nu e cazul si nu prea se discuta despre lucrurile importante. Intelegi cand e vorba de unul care isi ia haine doar de la Armani dar nu cred ca e cazul vreunui utilizator de pe aici.
NU. Prefer sa umblu in fundu' gol decat imbracat cu haine second hand. Nu-mi cumpar haine scumpe si nici multe, da' nici chiar asa
@VeVe: sunt de acord cu tine. Nu e neaparat sa ajungi la spital cu niste ciuperci de toata frumusetea!
@Bamboocha: daca o iei asa... cred ca mai bine te imbraci cu haine de la second-hand).
@UrbanSlash: Uite, chiar ma gandeam cu ce era imbracata respectiva persoana. Dar nu e nevoie de multa imaginatie...
@Gabrielă: Asa e, depinde prin ochii cui privesti lucrurile. Eu totusi nu sunt asa de sigura in privinta igienizarii, dezinfectarii hainelor ce ajung pe rafturile magazinelor la mana a doua. Nu le frecventez, dar am un prieten care livra acum cativa ani marfa acolo si am mers cu el intr-o zi. Nu-ti povestesc de mirosul de naftalina, de mortaciune chiar...
@bacemi: Ai dreptate, atentia se indreapta inspre niste aspecte care cu atat mai putin ar trebui sa ne intereseze in vremurile astea. As vrea sa cred ca orice s-ar intampla, sanatatea noastra e mai presus de toate.
Pe mine nu ma intereseaza criza, prefer sa dau mai mult si sa fie un lucru de calitate, nou.Hainele de la second-hand pot ascunde bolii de piele, nu vreau sa ajung la spital
Poate sa fie de firma da sa iti stea ca pe gard. Daca le speli nu au nimic.Eu am multe de acolo le-am spalat si nu am patit nimic.Bolile de piele nu se iau asa usor daca speli hainele.Am multe haine de firma de la second de care nici cei cu bani nu pot beneficia deoarece aici nu sunt la fel ca in marile magazine.Bineinteles de obicei ma imbrac doar din magazinele noi pentru ca imi permit dar nu e o problema ce te imbaraci de la second!