| Exal a întrebat:

Voi vă doriți o viață de apoi? De ce da,de ce nu?
Eu stiu unii oameni care cred că o viață de apoi ar fi un blestem,alții ca o viață de apoi ar face viața aceasta mai neimportantă si nu-și doresc asta. Eu consider că această viață,fără o continuare,nu are rost. Ce rost are să îmi fac așa multe amintiri dacă nu voi fi mereu ca să mi le amintesc? Nu ar avea sens. De asemenea e foarte greu de conceput să știi că oamenii dragi s-au dus si. pa. Adaug că nu am nevoie se dovezi pro / contra, vreau doar să știu dacă va doriți așa ceva sau nu; fără certuri în rubrica de răspunsuri.

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Da.As vrea o viata de apoi avand in vedere ca persoanele dregi mie (in afara de parintii) sunt cam de varsta mea si atunci am muri cam in aceias perioada.
Cine nu ar vrea sa poata sa o ia de la capat cu o noua viata din nou in putere sau macar sa isi continue traiul?

| SilentRain a răspuns:

Nu

| Justme1997 a răspuns:

Nu este prea realist, dar eu vreau sa fiu o fantoma laughing nu cred ca exista dar îmi place ideea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Pentru ca nu am chef sa mai risc. Daca as stii ca o sa am o viata roz sau ca n-o sa am sentimente/n-o sa ma afecteze nimic pe plan emotional poate da.Dar asa nu.

| Exal explică (pentru anonim_4396):

Scuze,eu mă refeream la o viață de apoi unde memoria și conștiința ta rămân intacte. Nu reincarncare

| anonim_4396 a răspuns (pentru Exal):

Tot nu

| MaryusMN a răspuns:

Interesant punct de vedere.Cine stie ce este "dupa"... Cu totii ne imaginam o continuare a acestei vieti intr-un fel sau altul.