anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi va doriti sa inceapa scoala/facultatea din toamna sau ati prefera sa ramana online?

5 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Sa înceapă clar. Dacă unora le convine sa stea în casa în fata unui ecran și sa piardă un an întreg fără sa învețe ceva nu sunt normali. Cei din liceu/generala vor sa bacul/evaluarea și nu vor știi nimic. Deja s-a pierdut un semestru întreg de materie importanta, cum e sa pierdem un an întreg. Înainte toată lumea se plângea ca nu învață nimic și ca e o pierdere de vreme și acum le convine doar ca să mai stea pe acasă.

| Celcestietot a răspuns:

Nu sunt, nu mă interesează laughing. Hai să zic că prezența să fie fizică, că prea ușor este să stai cu device-ul în pat conectat pe platformele educației, viața nu înseamnă învățatul din pat.

| Andrei200202 a răspuns:

Într-o măsură as vrea sa inceapa ca sa pot incepe să învăț pentru bac. într o măsură aș vrea sa mai rămână online primele 2 3 luni ca să mai pot munci, că am nevoie de bani. Oricum chiar daca începe o să muncesc in continuare, doar că o să-mi fie obositor

| Florin9Florin9 a răspuns:

Să înceapă

| Anonima163333 a răspuns:

Prefer sa inceapa normal, desi sunt sanse mici, cel mai probabil va incepe on-line.