| RAY a întrebat:

Voi va justficati in fata celor care va critica,judeca, barfesc?

16 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu, pentru ca ma doare la bas, ca pe Moga.

| FlorentinaM20 a răspuns:

Oare chiar ar trebui?
Ce treaba am eu ca pe cineva îl deranjează ceva la mine dacă fizic nu ii încalc libertatea. Unii oameni bârfesc, le place sa fie spectatori iar alți pur și simplu trăiesc viața și se bucura de orice.

| Ofiintă a răspuns:

Nu "toată lumea" trebuie băgată în seamă. Să fim serioși, din cauza lor nu dorm eu noaptea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, încerc să-i înțeleg de ce fac asta, le dau dreptate. Poate am ce învață de la ei.
Asta daca primesc și eu la fel, înțelegere din partea lor. Dacă văd că sunt chiar retardați atunci îi ignor.

| Celcestietot a răspuns:

Dupa cum consider.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Mai tu nu esti baiat prost, esti iluminant la minte, ai sanse mari in viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea au tupeu sa îmi spună în fața că le dau de sar din pantofi ...in schimb românii la bârfe și țiganii sunt campioni. Nu au nici o chifla în burtă au cod portocaliu de foame in matze da ei se găsesc sa bârfească poate așa le mai trece, uita de foame

| Mosotti a răspuns:

Nu ma supar pe ei, ma port frumos dar totusi le explic ca gresesc, pentru ca unii nici nu-si dau seama ca nu fac bine ce fac, unii au constientizat prin analiza si verificarea argumentelor, altii nu, degeaba le-am explicat.
Si evident ca din momentul acela voi intrerupe orice relatie cu ei pentru ca nu pot avea o relatie cu cineva care nu ma vede cu ochi buni. Dar sigur, civilizat si aia e, fiecare isi vede de treaba lui.

Poti sa critici constructiv, asa da, chiar ma bucur cand cineva ma critica cand chiar are dreptate, ca sa ma indrept, sa invat ceva, sa nu mai gresesc data viitoare.
Dar nu pe nedrept.

Aveam 26 ani si unu de 15 ani imi zice "serveru` tau e praf...securizeaza-l", avea dreptate, i-am multumit de observatie, nu m-am suparat ca vaaai unu de 15 ani imi zice mie. Era unu priceput care imi intrase in server, dar a fost om si nu a facut nimic.

Dar cand vine cineva si critica aiurea, atunci nu mai e okey. Ca de judecat nu e voie oricum ar fi.

E lipsa grava de educatie sociala in scoli, ca daca de mic inveti copiii sa fie okey, vor fi, nu vor mai face asa, ca asa cum ii indoctrineaza cu prostii, asa ii poate indoctrina si in bine.

| Gotti08 a răspuns:

Personal, niciodata. Oricum nu putem schimba nimic. Fiecare dintre noi are dreptul la libera gandire, judecata, etc. Eu am un remediu pentru cei care ma barfesc sau care ma judeca. Le arunc niste pastile ca sa le pun imaginatia la incercare. La un moment dat, vor ajunge singuri la concluzia ca sunt dobitoci.
Si mai frumos, eu personal ii folosesc pe barfitori in avantajul meu. Cum? Foarte simplu. Daca vreau sa atac pe cineva la inimoara, voi evita o conversatie directa, si ma voi folosi de un barfitor ca si mesager. Cu siguranta il va durea mai tare ca de...nimanui nu ii place sa fie barfit

| NotNamed a răspuns:

Da. Unii vor spune ca nu le pasa si ii ignora, o decizie total corecta si logica insa eu nu sunt așa. Parerea unora despre tine este influențată de acțiunile tale sau de înțelegerea gresita a acțiunilor tale in cazul in care isi formează o parere gresita. Daca stiu ca persoana respectiva are o parere gresita, de ce sa il ignor cand pot sa comunic cu el, sa dezvoltam asta si sa ajungem la un consens? Poate persoana respectivă si.a facut o impresie gresita despre mine. Sunt multe "filme" cand multi au o impresie gresita despre ceilalti din jurul lor. N.ai cum sa stii ce e in capul persoanei, in ce situație e si ce a determinat.o sa faca acțiunea respectivă încât sa îți faci o parere pe repede înainte.
Sau poate că problema este la mine iar eu nu conștientizez cat de "nociva" este pentru ceilalti si atunci imi pot descoperii defectele si a le rezolva.

| Sofer a răspuns:

Lăsai sa critice ca nu o sa se ridice niciodată la nivelul meu. Barfitori și invidioși.

| Onisim10 a răspuns:

Nu, nu as avea de ce, cei care mă bârfesc sa se uite mai întâi la ei, după aceea la ceilalți, nu e corect sa ne luam de nimeni, nici fizic, nici psihic.
Căci nimeni nu e perfect.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Din cate se vede pe acest site... nu prea big grin

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu, dacă omul are ceva cu tine și preferința sa te judece, nu se va rezolva dacă te justifici tu oricât ai încerca, rămân fixați pe asta.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu, astfel de oameni nu bag in seama din fericire procentul oamenilor care tin la mine este covarsitor mai mare decat a unor astfel de oameni.Cei care se comporta asa au un foarte mare grad de frustrare si sufera de complex de inferioritate.