Felicitari ca ti-ai alocat timp sa scrii atat de mult
In legatura cu tara, eu mi-o iubesc si o respect.Singurul lucru de care ma doare undeva sunt guvernantii si atat.Imi iubesc tara, compatriotii si chiar si pe cocalarii aia (ca doar suntem de-un neam ce naiba?).Ai preciza mai sus ca lumea rade de cel ce spune ca e patriot.Nu este adevarat.Toti cei ce ma cunosc stiu conceptiile mele despre tara si nimeni nu rade, ba chiar ma respecta din punctul asta de vedere.
Si sa-ti mai zic inca una: Toata treba asta cu ura fata de tara e datorita politicienilor corupti care nu ne fac viata mai buna, il obliga pe nea gheorghe sa pescuiasca ilegal ca sa aiba ce pune pe masa, apoi vin cei de la stiri cu titluri de genul:"La noi ca la nimeni".Mie greata de toata treaba asta si crede-ma ca daca as avea ocazia i-as trage in teapa pe toti aia din guvern.Unu si unu.
Pana atunci, bafta si ...desteapta-te romane
Imi place de tine! Se vede ca esti patriot! O dovada in plus este si faptul ca la avatar ai pus Poarta Brandenburg.
Vezi ca incurci oalele.Patriotic nu inseamna si fanatic(daca vrei asa ceva da pe sectiunea religie si gasesti fanatici unu si unu).
Ce am scris eu, si ce ai raspuns tu! Am pomenit eu undeva ca patriot inseamna fanatic? Cred ca tu incurci borcanele, sau mai bine zis replicile.
Fara suparare ma f** in ea de tara ce-mi aduce ca-mi iubesc tara? NIMIC ce imi aduce ca ma mandresc ca sunt roman? Nimic si ura din partea strainilor frate dc o uras? simplu: doar la noi in loc sa se ieftineasca preturile la mancare se scumpesc doar la noi sare euro in draci doar la noi fura parlamentu doar la noi si in Canada spre exemplu acolo iti permiti sa ai o viata decenta ce draq sa stau aici si sa mor de foame mai bine imi bag P***a in Romania si gata...