| RAY a întrebat:

Voi va puteti autocontrola? cum reusiti asta?

la capacitatea de a ne ține în frâu poftele și impulsurile de moment, la stăpânirea propriilor reacții emoționale și la capacitatea de a amâna o recompensă și de a continua o activitate mai puțin plăcută.

10 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ma gandesc ca pot mai mult de atat. Doar asa reusesc.

| R0R0 a răspuns:

Ma autocontrolez enervant de bine.
Mai ales cand sunt pusă in situatii neasteptate /care nu imi convin.
La emotii mai trebuie sa "lucrez" putin.In rest sunt destul de ok.

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, autocontrolul este unul dintre lucrurile la care ma pricep cel mai bine, cred. Tine de disciplina si de felul in care ai fost educat. Cu cat parintii te indruma de la o varsta frageda sa iti inhibezi instinctele primare si cu cat de rapid deprinzi aceste tehnici, cu atat mai usor iti este la maturitate sa te controlezi.

Răspuns utilizator avertizat
| ShaOfHatred a răspuns:

Da,pentru mine ii deja din ce in ce mai usor.Si cand practic o activitate sau cand is atent la ceva.Colegii mei nu inteleg cum pot eu reusi sa pastrez contactul vizual cu o fata(mult munca, rabadare si calire).

| DeathOfDreams a răspuns:

Uneori sunt atât de impulsivă încât îi uimesc pe toți din jurul meu şi mă aleg cu pupile dilatate şi priviri ațintite asupra mea, la fel şi guri care aproape ating pământul.
Exagerez, dar totuşi, există momente cànd ating cotul maxim de impulsivitate laughing

De obicei, îmi pot ține în frâu poftele dar una dintre problemele mele cele mai mari e capacitatea de a-mi opri reacțiile emoționale. Sunt foarte vulcanică şi nu mereu reacționez rațional.

Dar încerc mereu să ma redresez şi să mă controlez, gândindu-mă că n-are niciun rost să reacționez aşa. Şi pentru mine e de-ajuns să-mi propun ceva, pentru a finaliza ceea ce mi-am propus.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Momentan lucrez. happy

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Eu nu pot spune ca ma stapinesc destul de bine, dar incerc.Si cel mai des reusesc sa ma controlez pe moment respirind adinc.

| many404 a răspuns:

Nu de fiecare dată dar, doar prin disciplina reușești să faci.

| HaukeaKelii a răspuns:

Am o guma de prins parul care o tin pe incheietura drept bratara tot timpul. Atunci cand vreau sa ma stapanesc ma joc cu ea.

Întrebări similare