| frumushika16 a întrebat:

Voi va uitati la Nini? eu ma uit si prietenele mele supun ca e naspa si e pentru copii. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| xCăpşunici a răspuns:

Sti ce? Ar trebuii sa le spui direct prietenelor tale ca iti place! Daca nu te vor accepta asa inseamna ca ele nu sunt prietene adevarate! Tu te uiti! Si ce... Daca iti place este singurul lucru care conteaza!

Daa. Mie imi place mult happy Prb cum zice si numele de utilizator.Nu e pentru copii doar pentru ca este pe Disney Channel.Pentru ca; sa stii in spania-tara din care provine-nu a fost difuzat pe Canal de copii si unul ca HBO sau Acasa!
Acum faci cum vrei
Te pup! Si Multa Bafta happy

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Au dreptate prietenele...

| Ciprian a răspuns:

Fiecare cu parerea si preferintele lui. Nu poate fi toata lumea de acord cu tine nu?

| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Eu adorrr serialul Nini si chiar daca acum nu are foarte multa actiune, vei vedea mai incolo. o sa fie superb! Unora le place si altora nu, dar mie imi placeee:XX Tu uita-te mai departe, pentru ca nu ai ce sa pierzi...este foarte frumos.

Pa-pa!happy

| FreakyFred a răspuns:

Nu ma uit si prietenele tale au dreptate. "nini" e pentru babe si mosnegi iesiti la pensie, linistiti si fara nicio grija pe cap! e o telenovela de 2 lei, destinata cica copiilor, dar marmotele astea au invadat lumea! http://www.youtube.com/watch?v=V0pN1PpfIag&feature=related
P. S: ghinion daca nu stii franceza! =))

| UninspiredName a răspuns:

Nu cred ca e pentru copii pentru ca e cu dragoste si de'astea. e destul de amuzant. daca stii sa intelegi. e faza de orgoliu pentru ca nu e "cool". mrg. daca iti place nu ar trebui sa iti pese de ce zic altii.

| TrOlLeR a răspuns:

Este foarte foarte misto filmul.

MINT!happy

| ღღkคrinค19ღღ a răspuns:

Buna,
Serialul Nini este superb, chiar daca prietenele tale nu stiu ce inseamna un seril adevarat, tu crezi cea ce vrei tu.
Vizionare placuta in continuare, byeee!

| InnA_3234 a răspuns:

Lasa-le sa creada ce vor! Tu te uiti la ce iti place tie nu la ce le place altora ca pana la urma nu obligi pe nimeni sa se uite si nici ele nu te pot obliga pe tine sa nu te uiti. Parerea mea e ca daca iti place nu ar trebui sa te afecteze parerile celorlalti

Întrebări similare