Eu iti voi spune parerea mea.
E bine sa ai carnet si propria masina daca iti permiti, deoarece e mult mai usor sa te deplasezi. Nu trebuie mereu sa te bazezi pe prieteni, sa depinzi de ei, sa comanzi taxi-uri.
Mi se pare insa destul de inutil sa iti iei permisul, dar nu ai ce conduce. Ma refer la cei care nu au nicio masina in familie. Am avut colegi care au dat de permis si stau cu el in buzunar de 2-3 ani ca nu au ce sa conduca.
Bine, mai intervine si problema banilor pentru benzina, care e destul de scumpa. Aici tot ce pot zice este ca as prefera sa dau bani sa pun benzina in masina mea, sa ma plimb cand vreau, unde vreau, cat vreau, decat sa platesc un taximetrist, sa fiu nevoita sa dau comanda, sa aiba taxi-uri libere, sa platesc mult.
Nu stiu daca e cel mai frumos argumentat, ti-am zis doar parerea mea. O zi frumoasa!
Lumea are diferite pareri.Acum voi spune si parere mea:
Este bine sa ai masina fiindca de exemplu daca este iarna si stai sa astepti un autobuz cred ca mori de frig.Asa cu masina este mult mai simplu.Chiar daca se intretine mai greu oricum, dar ce sa-i fai.Sau daca ar fi prea cald? Dai la aer conditionat in masina.Si te simti bine.In plus masina iti ofera si un mic confort as zice eu.Plus de asta daca ai si o masina frumoasa atragi atentia asupra ta.
Pa, pa!
anonim_4396 întreabă: