Ursula este doar un pion pe tabla de sah in spatele ursulei se afla oameni mult mai puternici care controleaza black rock sau vanguard care la randul lor controleaza practic toate resursele planetei. Asta cu mancatul de gandaci este primul pas doar, in viitorul apropiat vor genera o falsa lipsa de hrana si vor distruge micii fermieri si ghici de unde va trebui sa procuri mancare?! Exact de la aceleasi companii care sunt conduse de aceiasi oameni care acum imping mizeria asta in fata. Vor castiga de doua ori.
1 profit urias
2 si mai mult control asupra maselor
Sa fim seriosi, nimeni nu te poate obliga sa mananci paine din faina de viermi. Mananca doar cei care vor si daca nu va manca nimeni painea aceasta va disparea din magazine.
Faina respectiva din ce am inteles, este facuta din larve si insecte crescute intr-un mediu steril. Si este o varianta de faina cu un aport foarte ridicat de proteine. Nu cred ca te poti imbolnavi de la asa ceva, in conditiile in care un om obisnuit consuma actual, cola, crenwursti, parizer, si alte mancaruri stiute de toata lumea care sunt canceroase.
Deci in comparatie cu majoritatea produselor de pe raft, faina respectiva e o varianta foarte buna.
Eu fac de mult pâine acasă pentru ca știu ca multe din comerț sunt pline de e-uri
Jony vorbești greșit Man. Dar nu-i nimic te lămuresc acum.
O spune comisia Europeană! și știrile cu Andreea Esca! https://youtu.be/......aNy2jBWR8E