| SilvanA_8443 a întrebat:

Vom muri la ora 4 dim? ( Va venii apocalipsa)? funda love struck

Răspuns Câştigător
| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Toata lumea vine cu tampeniile astea cu apocalipsa. daca e sa vin sa vina odata si sa nu va mai plangeti toti.Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar pana acum nimeni nu a adus vorba dea acest subiect si acum toti nu mai pot de frica.E culmea de-acum.Daca intr-adevar va temeti inseamna ca nu aveti incredere in Dumnezeu. Apocalipsa nu inseamna ceva rau. Daca e sa fii judecat de Dumnezeu e pentru faptele tale nu mai poti face nimic.Nu ne omoara nimeni! De unde a-ti mai scos-o si pe asta cu la 4 dimineata?! Raman socata la fiecare prostie pe care o mai aud.Nu s-a dus niciun,vezi doamne-mare cercetator,in ceruri sa-l intrebe pe Dumnezeu:"Da` cand vii sa ne omori nenea?".Imi pare rau Silvana, daca cumva te-am jignit, dar eu pur si simplu mi-am spus parerea.Si sa nu va fie teama! Atat am de spus.Domnul nu distruge niciodata munca lui.Cel putin asa cred eu.

9 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Ştii, eu o să beau şampanie mâine, de ziua mea, iar restul lumii va crede că e în Rai.
Pe bune acum, cine ar crede aşa ceva? =]

| BRG a răspuns:

Ce te face să crezi așa prostii, numai tu știi.

| Alișa00000000000 a răspuns:

Asa am auzit si eu dar nu cred asta.numai Dumnezeu stie cand vine sf lumii. náre de unde sa stie cei de la stirihappy.asa ca stai linistita:*

| Chuck_9194 a răspuns:

Nu cred ca va veni happy

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

NU! Stai linistita...
Doar DUMNEZEU stie cand va fi sfarsitul lumii siu nici un alt om chiar nici Isus nu stie
Sfarsitul lumii va veni atunci cand se vor astepta (oamenii) mai putin
Sper ca te-am ajutat
fundita?

| deeutzy a răspuns:

Nu mai crede prostii din astea. se zicea ca o sa fie sfarsitul lumii (tot cu asa numita apocalipa) si in anul 1000 si nu a fost. apoi sa zis ca ar fi in 2000 si tot nu a fost.
anul trecut ziceai ca vine in 2012, acum sau razgandit si vine in seara asta. eu nu mai cred nimic din toate astea pentru ca numai Dumnezeu poate stii cand vine judecata...nu puteam spune noi asa dupa ureche
si ziceau ca o sa fie un cutremur la 4 dimineata! pai lol frate cutremurele se pot identifica doar cu 2-3 minute inainte de producerea lui
deci preactic nu vom muri tongue funda? :*:*:*plz plz

| TheWorstNightmare a răspuns:

Sunt 99% sanse sa nu fie si 1% sanse sa fie, tu crezi ce vrei, eu nu cred pentru ca e o minciuna inventata de americani sa para ei destepti si sa castige multi bani. Stai linistita, nu se va intampla nimic rau. In anul 2000 se zicea ca vine sfarsitul lumii din vremea cand avea bunica mea 10 ani si nu a venit.
Daca crezi in asta iti urez:
APOCALIPSA FRUMOASA!

| pushtius1 a răspuns:

Sigur, absolut, mai absolut ca vodka! cel mai sigur o sa murim de plictiseala daca o asteptam. si eu nu vreau la 4 vreau la 3.59... si de ce la americani sa fie zi si la noi noapte? ii bag undeva nu e corect laughing si acum sa devenim seriosi, e anunt oficial, apocalipsa a fost reprogramata pentreu data de 12 luna viitoare, va asteptam cu drag

| ÐaÍÍÍa a răspuns:

NU! Stai linistita...
Doar DUMNEZEU stie cand va fi sfarsitul lumii siu nici un alt om chiar nici Isus nu stie
Sfarsitul lumii va veni atunci cand se vor astepta (oamenii) mai putin
Sper ca te-am ajutat