| Robert160 a întrebat:

Vom putea avea puteri supraomenești în viitor?

5 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Dacă te gândești puțin la asta cred că ai să remarci că deja avem puteri supraomenești. Acum depinde și despre definiția ta, însă cât timp putem modifica felul în care experimentăm viața și lumea, deja facem asta.

Cel mai simplu exemplu e că atunci când dimineața bei o cană de cafea și acel neurotransmițător numit cofeină ajunge la creier și se conectează cu neuronii tăi și astfel corpul tău nu mai percepe starea de somnolență și astfel ajungi să fii mai puțin somnoros decât cei care nu beau cafea. Ești deasupra altor oameni :-)

Dar mai serios, cred că telefonul din buzunar poate reprezenta asta. Înainte să existe telefonul inteligent sau internetul, omul era nevoit să citească și să memoreze tot timpul. Când mergeai cu mașina (dacă aveai mașină) te bazai pe hărți și / sau pe indicatoarele de pe drum și trebuia să te oprești destul de des ca să te orientezi. Telefoanele și adresele trebuia să le reții sau să ți le notezi într-un carnețel. Nici măcar motoare de căutare precum Google nu erau.

Până și mersul la sală e altfel astăzi pentru că poți să te concentrezi pe anumite grupe de mușchi și să eficientizezi foarte precis exact ce ai nevoie. La fiecare olimpiadă sunt doborâte recorduri mondiale anterioare.

Din punctul ăsta de vedere, cred că avem puteri supraomenești față de oamenii care au trăit cu nici măcar 100 de ani în urmă.

Dacă te gândești așa, peste 100 de ani cu siguranță oamenii vor fi semnificativ mai capabili și cu puteri mai extinse decât astăzi. Sper doar să fie și niște puteri menite să reducă din suferința celor mulți.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Eu cand mananc fasole am basina super mega exploziva de evacuez tot personalul din camera, asta da super putere.

| Catrice a răspuns:

Vom avea asa acum am avut în evul mediu.

| Andreeush a răspuns:

Nu prea cred laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Vom avea în continuare, puteri omenești, ca și acum.
Putere înseamnă energie per unitatea de timp.