| GabbyGabriella64 a întrebat:

Vorbeam cu o verisoara care a terminat anul trecut liceul si mi-a zis ca are doua colege care au fost de mici bullies iar acum au intrat la medicina si cica nici acum nu sunt foarte potolite straight face nu stiu cum reusesc astfel de oameni sa intre si sa mai si treaca anul... oare de ce nu se sesizeaza nimeni? Ar trebui sa fie date afara, n-avem nevoie de alti medici cu probleme psihice.
De ce in domenii ca medicina nu se da si un test psihologic la admitere? Nu mi se pare deloc un domeniu unde ar trebui sa poate sa intre orice bolnav acolo doar ca a invatat materia

19 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"doua colege care au fost de mici bullies...ar trebui sa fie date afara"

tu ai decis că au fost bullies și că au probleme psihice sau că sunt bolnave?
Cred că n-ai calitatea de a face astfel de judecăți

| GabbyGabriella64 explică (pentru sierra1):

Verisoara asta a mea a fost in clasa cu ele din clasa intai si isi bateau tot timpul joc de colegii aia mai tacuti si erau obraznice si la ore

| sierra1 a răspuns (pentru GabbyGabriella64):

Atunci las-o pe ea să le "califice"

Pai si ea le-a numit asa

Fă tu ce vrei, eu ți-am spus ce e de spus (grav e că tu ai scris!)

Cica grav laughing)) lol.dc sa fie grav?

Pe ce chestie numești tu pe cineva bolnav (psihic?). I-ai făcut un control?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

N-avem nevoie de alti medici cu probleme psihice.
Ce anume te face să le califici că au probleme psihice?
mi-a zis ca are doua colege... cica nici acum nu sunt foarte potolite. Deci mi-a zis că a zis, că... Rumori și bârfe, cu care pui ștampile pe oameni pe care nu îi cunoști și cu care nu ai avut de a face.

| GabbyGabriella64 explică (pentru sadrian46):

Ce anume ma face? toti astia bullies au probleme psihice.un om sanatos la cap nu simte placere atunci cand terorizeaza alti oameni

n-ar fi avut de ce sa minta
si se putea face abstractie de exemplele mele.deja se stie ca poate intra orice bolnav la medicina si alte facultati.doar daca trece examenul.intrevarea ar fi de ce li se permite si nu se da si un test psihologic

| sadrian46 a răspuns (pentru GabbyGabriella64):

Toti astia bullies au probleme psihice. Pe ce te bazezi?
.un om sanatos la cap nu simte placere atunci cand terorizeaza alti oameni. Dar, ele la care te referi, cum terorizează ele alți oameni?
poate intra orice bolnav la medicina. Cum definești boala psihică?
si nu se da si un test psihologic. Pentru că testul psihologic nu califică boala psihică.

| Emma30555 a răspuns:

Sa fii rautacios, bullies nu intra la boli psihice din pacate. Sunt multi astfel de oameni care au tot felul de joburi. Medicina ar trebui sa fie pentru oameni echilibrati, nici prea empatici sau sensibili fiindca nu ar putea sa faca fata pacientilor dar nici sa o faca doar pentru bani si chiar mai rau sa ia pacientul peste picior. Fetele sunt inteligente, nu orie prost intra la medicina dar sunt rele nu bolnave.

| wildthing a răspuns:

Nu ti-ai dat seama inca in ce lume traim?

| GabbyGabriella64 explică (pentru wildthing):

Mi-e greu sa accept uneori...

| Endy22 a răspuns:

Felicitari lor ca au intrat. Meritul este al lor ca au reusit sa intre.

| GabbyGabriella64 explică (pentru Endy22):

Degeaba stii chimie si bio daca esti un om de rahat
Mai ales ca medic

| Cousteau a răspuns (pentru GabbyGabriella64):

"Elitele" au nevoie de umanoizi inteligenți; nu de oameni empatici.

| doctorandus a răspuns (pentru Cousteau):

Teorie paranoida a conspiratiei.

| GabbyGabriella64 explică:

Pentru sadrian46 si sierra1 o sa va dau ignore pentru ca vad ca nu stiti sa dati vreun raspuns bun.stiti diar sa spammati
si da, ai o boala psihica din moment ce ai un obicei sa agresezi oameni
Ceva e acolo

| Cousteau a răspuns:

O să termine facultatea, apoi o să intre în politică și îți vor dicta prin legi absurde cum să trăiești tu și noi ceilalți. sad