| IoanaIonuca a întrebat:

Vorbesc cu un baiat si nu prea avem subiecte Vorbim de o saptamana, dupa o luuunga perioada de pauza. Zilele trecute chiar aveam ce sa vorbim, puteam povesti toata ziua. Astazi, de exemplu, mi-a scris ce faci, bla bla, am vorbit putin de bac si gata. Nu mai avem ce Chiar imi place sa vorbesc cu el, da daca nu avem ce sa vorbim

10 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

Mesajele nu sunt decât povești. Ca să vorbești cu el, o faci față în față, să îi vezi reacțiile, emoțiile, sentimentele nu ascunsă în spatele unui ecran.
Tu ajungi să iubești mesajele, iar nu persoana.
Trebuie să ieșiți din monotonie și să faceți ceva!

| IoanaIonuca explică (pentru Divy):

Chestia e ca este la 100 de km, si nu ne-am vazut decat o data, cand ne-am cunoscut. Am vorbit atunci ceva timp si au trecut 2 ani. Acum iar vorbim. Poate daca ne-am vedea ar fi altfel. A spus ca dupa bac vine pana la mine, dar nu stiu daca se va intampla asta laughing

| Divy a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Există skype vă vedeți și pe skype, vorbiți prin telefon.
Nu vreau să rup legăturile dintre voi dacă distanța nu o face, dar că tot e febra bac-ului poate va decide tu sau el să aplicați la o facultate pentru a putea fi împreună și a vă cunoaște mai bine.
În funcție de posibilități și de iubire! Ce să zic giugiuleală plăcută să nu vă faceți prea mult de cap și să v-o luați în cap laughing

El locuieste in orasul in care vreau sa ma duc si eu la facultate, doar ca mai am un an pana atunci laughing El acum va incepe facultatea. Parca nimic nu tine cu noi laughing Pe snap ne mai "vedem", adica ne trimitem poze cu scris. Mda, multumim frumos, incercam laughing)

Facultatea știu că începe în toamnă laughing nu de acum, e mai cichi a; a laughing Plus că în week-end e boss. Nu-l cred genul cu capul în carte laughing și în plus cu cât crești cu atât timpul e mai puținasta până la o vârstă laughing

Ma scuzi, in toamna laughing Oricum nu am mai vorbit de joi, i-am spus ca il las sa invete si mi-a zis ca imi scrie dupa, da n-am vazut eu de-astea laughing) Poate nici n-o sa se mai oboseascalaughing

Da poate are și el momente mai "lasă-mă să te las" nu mereu ai chef de viață sau de vorbă.
Se obosește de la carte mai mult decât de la mesaje laughing La ce învață? Are admitere laughing sau învață noi tehnici de vorbit laughing
Sărăcuțul vezi ai grijă cu el că de la căldură și carte creștehee hee insolația la cap și se enervează cumplit de repede mai ceva ca acela din reclama cu Snickers laughing

Invatase pentru bac, la biologie, de fapt citise bla bla. Se poate sa mai invete noi tehnici de vorbit si doar apoi sa imi mai scrie laughing) Mi-e frica, n-as vrea sa se enerveze sad laughing

Îi dai o bomboană sau un ciocănel de pui laughing Sau o găleată cu apă rece rolling on the floor poate răcoarea face binehee hee Biologie, anatomie sau botanică confused pune ceva la cele laughing

| BeautifulSunflower a răspuns:

Asta poate insemna ca voi doi nu sunteti meniti sa fiti prieteni! Sunt sigura ca exista sialte persoane cu care sa iti placa sa vorbesti si sa aveti si subiecte!