Am citit, am analizat...merita sau nu merita?
A ramas orfan la 7 ani, are 23 de ani, a avut mai multe aventuri pasagere si doar o relatie mai stabila de 2 ani, mai este atragator dar si cu stare materiala buna, ce-i lipseste oare, de isi cauta "nevasta" pe internet, si-apoi este foarte tanar pentru insuratoare, fii sigura nu-i arde lui de-asta. El este pretentios, sau mama lui cu care a crescut e la 7 ani? Iti spune "pui", dar asa se adreseaza barbatii tuturor femeilor, carora nu vrea sa le incurce prenumele, este o dezmierdare generala adresata acestora.
Are vorbele scrise sau spuse de el, unse cu miere, astea te-au cucerit pe tine dupa despartirea suferita si el a gasit punctul vulnerabil si "te-a atacat" cu vorbe frumoase, exact acolo unde de durea mai tare, in inima.
Eu as vrea sa-l cred, dar nu pot, aceleasi conversatii le poate purta cu mai multe fete, in acelasi timp si in acelasi mod, dar as vrea si sa gresesc in aprecierile mele total negative si sa fie cu totul altfel, chiar asa cum zice el.
Tu ai 21 de ani, as suferi si eu, sa stiu, ca cineva te-a pacalit cu smecherii verbale, dar in realitate totul este ascuns intr-un invelis mincinos, care sa te dezamageasca inca o data.
Sfatul meu, aplica o mica "smecherica", afla din discutiile purtate totul despre el, dar totul cu lux de amanunte, MERGI in localitate la el, fara sa-l anunti, cauta-l "pe viu" la fata locului si vei lamuri totul. Crede-ma nu este greu, sunt mijloace de transport cate vrei si la ce ora vrei, 55 km nu inseamna distanta pana la Luna, gandeste-te ca mergi intr-o mica excursie, te intorci in aceeasi zi, cauta pe Net cu ce te poti deplasa, hai, curaj, incearca. Eu am facut asta...
Doar 2 saptamani si ti s-au incarcat bateriile? ai grija cu prieteniile pe internet, in orasul tau s-au terminat baietii? nu cauta prieteniile cu masini si bani, te ia cu zaharelul si maine poimaine te trezesti la produs in Spania