Nu știu, dar maică-mea a fost gagică mișto. Normal că nu pot băga în familie o țărancă, care nu poate duce discuțiile din "zonă".
Și normal că rămân la valorile de acasă, cu mici update-uri.
N-aș putea sta cu vreo idioată anti civilizație și evoluție, cum stă Andi Moisescu cu... nuca în perete.
Ok, în mare am înțeles ce preferințe ai în materie de ladys, mister NoTurbina, dar nu pricep chiar deloc la ce te referi cu mister Andi Moisescu și "nuca dumnealui din perete"
Nu pierzi nimic
Hmm, acum m-ai făcut și mai curioasă. Dacă nu ai de gând să ne împărtășești ideea, o să caut pe net, sper că am să găsesc ceva. Sau poate ne explică altcineva care a înțeles aluzia la această nucă, dar eu nu. )
E cu una mult mai proastă decât el.
https://www.hotnews.ro/......00-lei.htm
Expresia nucii în perete se referă la incompatibilitatea lor ca nivel de inteligență și moralitate.
Pt ca tu este conceptia parintilor, vei semana cu unul din ei, sau ai putea, nu este o regula, dar ai putea sa semeni cu unul din ei in ce priveste chestia asta de ce gen de barbat esti atrasa.
Ca urmare daca semeni la capitolul asta cu mama ta, atunci o sa fii atrasa de barbati, gen cu este taicatu, pentru ca asa a fost si mama ta trasa.
Ce spui asa este, de aia exista si zicale genul " ce iese sin pisica soarece maninca " sau " cum e masa, asa si fiisa "
Aceste zicale au la baza observatii pe timp f lung, nu-s bagate asa la plesneala.
Bine, nu este regula, ai putea f bine sa semeni cu mai stiu eu ce stra, stra bunica sau femeie din linia voastra genetica, ori ai putea sa nu semeni cu nici o femeie din fam ta, poti avea ceva chestii luate de la partea masculina, ma refer la ce fel sa arate respepcitva presoana, slaba, plinuta etc.
Dar de regula din observatii facute de oamenii dea lungul timpului, se pare, copii au f multe ori preiau de la parinti f multe legate de carcater.
Din ce observ esti cam ciudata dai raspunsuri castigatoare asa la plesneala
Dar na, fiercare cu cel doare.
Wait!
În primul rând am dat o fundă cuiva la această întrebare? Dacă da, nici nu mai știu.
Acum din ce spui e cam adevărat, deci dacă veneai ceva mai devreme cu răspunsul poate câștigai tu, domnule Relian acea fundă. Dar sigur răspunsul căștigător o fost unul bine analizat de mintea mea înainte.
Dar acum ca să dezbat teoria ta, deși adevărată, lasă-mă să spun că în cazul mei se aplică doar pe jumate, am cam luat tot ce e mai rău din fiecare părinte, iar deși aparent ai zice că ar fi trebuit să preiau cele mai multe de la mama, deoarece eu doar cu ea și cu bunica stau în casă, nu am aproape nimic de la ea. Ba din contră suntem uneori ca ziua cu noaptea, dim cauza asta avem și destul conflicte. Ba chiar uneori i-am spus că posibil ca la naștere aia de la maternitate să mă fi schimbat cu un alt copil și eu să nu fiu fi-sa. Cât de înfiat nu avea cum, pentru că cezariana mamei rămâne dovada vie că totuși un copil o avut. Însă iar o dilemă care m-ar face totuși să cred că eu sunt fi-sa, ar fi faptul că am moștenit gena tatei, aia mai de crazy person ) ba chiar am preluat și comportamentul tatei de a sparge vesela la draci ) în condițiile în care cu tata am conviețuit prea puțini ani, deci nu am avut influențe prea multe din partea lui, dar yey, gena lui o duc mândră mai departe.
Deci pe alocuri teoria ta, se aplică și nu prea se aplică domnule Relian în cazul meu. )
Dar n-am înțeles ideea cu "dacă semăn cu mama mea o să fiu atrasă de bărbați" atunci din cauză că eu am preluat câte ceva de la fiecare membru al familiei, dar în concluzie nu semăn cu niciunul concret, fidel, poate de aceea să fiu susceptibilă la a fi bi? Și poate și mai mult de bi? Prin "mai mult de bi" nu mă refer la faptul că aș fi și pedofilă sau zoofilă ci doar că concret dacă mă întreabă cineva la 27 de ani, nu știu ce vreau. ) Orice nație, sex, rasă, ar fi numai bună și totuși nu prea. )
Mai citeste odata ce am scris, se pare citesti doara pe sarite, ori numa ce vrei tu, ori ti se pare car fi de citit. Nu am spus nicaeri ca ai luat de la mama ceva, am spus ai putea, una este daca ori poate, alta este sa spui ceva sigur,
Am mai spus ai luat de la parinti, deci parintii tai nu-i numa mama, dar acu fiecare intele ce vrea.
Am mai scris, ai fi putut sa nu iei de la nici unul dintre parinti si sa fi mostenit ceva de la mai stiu eu a cita spita de la caruta.
Deci este exact cum ma asteptam, dai raspunsuri cistigatore asa dupa cum iti vine, plus spicuiesti doara raspunsurile.
Referitor sa imi dai mie funde, nu-s curios de funde, doar am facut o observatie, aia e tot.
Pt mine un raspuns cistigator este unul bun, sau macar satisfacator, care macara sa explice ce intreaba omu.
Daca ai dat raspuns cistigator cuiva? wow asta e si mai tare, adica is si mai lamurit.
Cauta si vezi c e rasp[uns ai dat cistigator, unu care a spus ceva sec adica care tea aprobat, n-a fost chioar f sec, dar sec tot este. Sa aprobi pe cineva doara asa sa raspunzi ceva, apoi cel care a intrebat sa zicia wow ce raspuns grozav, asta arata cita inteligenta misuna pe aici
Teoria mea nu este teoria mea, este teoria unor oameni care au facut observatii pe mii de ani, este teoria unor oamenii care au studiat si studiaza comportamentul uman, asta asa ca idee.
Este si teoria mea, desi nu i-as spune teorie odata ce se aplica, iar faptul ca nu se aplica total, aia nu inseamna ca nu se aplica.
Te astepti sa semeni cu mama ta in totalitate? Nici daca ai fi copia ei nu ai semana cu ea total.
Ai intrebat daca sintem atrasi de sexul opus ca si parintii, nu sa semeni cu parintii la orice.
Nu vad ce legatura are comportamentul dea sparge ce spui si ce mai povestesti tu cu ce tip de barbat te atrage pe tine, tu vezi vreo legatura?
Nu discutam aici ce carcater ai tu, discutam despre ce gen de barbat esti atrasa, iar eu ti-am raspuns.
Acum depinde si ce intelegi tu, poate te astepti sa fii atrasa de un barbat exact ca si taicatu, asa ceva nu exista, doara preiei ceva de la parinti.
Deci nu te astepta ca viitorul iubit sa sem, ene cu tata tau la orice, dar te asigur ca o sa se mene la chestii rele , dar si la chestii bune, dar nu o sa fie exact ca si taicatu.
Inca odata iti spun, citeste zicalele ce am aratat, apoi cauta si vezi la ce se refera.
Dar sa te scutesc de cautari, iti dau un exemplu. Ai auzit expresiio genul e curvar ca tacsu, sau curv..va ca maicasa? Despre asta vorbeam, sau chestia asta a fost preluata de la mama sau de la tata.
Sint desigur si alte caractere, doar am dat un exemplu.
Pe de alta parte tin sa te informez ca si felul dea vorbi, felul dea merge, ticuri orice, absolut orice se transmit, cele mai multe de la parinti, apoi si de la rude mai indepartate, care au trait zeci, sute de ani inainte.
Tu doara intrebi, esti cam implusiva, nu ai rabdare sa observi, dar este timp, asta daca vrei.
Iti dau cum sa-i zic nu sfat, indiciu, cauta sa observi la parintii tai cum sunt, cum se comporta etc, ce boli, afectiuni au, apoi peste ani o sa iti aduci aminte de ce am mincat eu pe aici
Inca ceva. Nu te astepta sa s emeni cu parinti tai la anii tai, cauta sa stii cum se comportatu parintii tai la anii tai, pe masura ce anii trec situatiile is altele, omu pe masura ce trec peste el ani nu mai e ca la 20.
Referitor la spargeri sic e ami spui, alea nu se pune, aia tine de situatie, o sa vezi daca cineva este asa, doara atunci cand o sa fie pus in situatia respectiva.
Daca tu spargi ceva si mama ta sau taicatu na spart, aia nu inseamna nimic, inseamna ca ei nau ajujs in acea situatia dea sparge, daca ar fi fost iti garantez ca ar fi spart si ei
E complicat sau mai bine spus is multe de spus, scris, trebuie sa scrii f mult si sa despici firul in 9 sa poata toti intelege ce se intampla, sau cum se intampla.
Faptul ca tu ai un anume comportament intr-o anumita situatie, nu inseamna ca comportamentul respectiv nul poate avea si unu dintre parinti.
Doar ca n-a fost pus in situatia ta,
'Multi spun, vai eu nu insel parteneru, dar oare asa este? Sint oameni care intr-adevar nu au inselat partenerul niciodata. Dar am putea sa spunem ca este fidel? Spunem ca este fidel doar pe baza a ce s-a intamplat, dar nu putem spune ca e fidel pentru cele care nu sau intimplat.
Mai simplu spus, fidelul respectiv n-a fost pus in situatia dea insela, nu la tras nici o diva in patu ei sa vedem ce ar fi facut.
Despre chestii de genul asta este vorba, nu ca taicatu sparge si tu nu spargi.Tu nu spargi ca nu esti in situatia lui taicatu, inca.Cind o sa ajungi sa fii maritata si sa apara situatii iti garantez ca o sa spargi.
Pina una alta nu poti tu garanta ca nu o sa se intimple cindva chestia asta si altele.
Hmm, chiar nu mai știu dacă am răspuns la asta, dar din amintiri cred că nu, că pare proaspătă informația citită, deși răspunsul am impresia că e de mult.
Mulțumită lui PufulețiGratias că mi-a amintit de această întrebare și evident din cauza Rosei și a întrebărilor ei multe de pe TPU care-mi apar la notificări eu nici nu mai văd, cine ce răspunde la întrebări.
Deci nici nu pot să mai argumentez ceva deoarece nici nu mai știu ce ți-am răspuns și ce mi-ai răspuns, doar atât cât să spun că pe alocuri nu înțeleg unele chestii, but, am înțeles exemplul și chiar îți dau dreptate, adică dacă ta-su sau mă-sa e alcoolic, și copilul e posibil să fie alcoolic, așa spui dumneata, nu?
Și dacă e așa, îți dau dreptate.
Cât legat de intelectul meu, crezi ce vrei, nu-mi pasă.
Cât de ceea ce făcea tata, crede-mă că nici nu e nevoie să mai aștept să văd dacă o să se întâmple, că deja se întâmplă. Poți să mă crezi și nebună acum, nu-mi pasă nici de asta oricum dacă nu eram nebună, eram altfel și tot eram cumva.
Sunt curioasă totuși unde ai citit ceea ce ai susținut că ai citit.
Am facut genetica la scoala, am lucrat cu f multi oameni, am vazut f multe, am observat f multe, am observat chiar la mine personal, am mostenit ticuri de la parinti, am mostenit chestii gresite, elemnete slabe, etc.
Astea cand mostenesti ceva rau, ma refer un organ slab, sau mai stiu eu chestii medicale, pe alea le vezi, mai exact alea iti sar in ochi vrei nu vrei.
Unde am citit? Crezi ca mai stiu, am citit f mult mai ales cand aveam 18 ani si dupa, tot ce prindeam.
Bine nu trebuie sa credem tot ce citim, poti fi si chestii gresite, bagate ca fiind bune, dar putem verifica.
Genetica mi sa aprut nu grea, extrem de grea dar de ai pe cineva care sa stie ce si cum sa iti explice, e frumoasa si interesanta.
Referitor la cei care pun intrebari la balamuc, asa este, eu i-am sters, imi ceruse sa fie in lista la mine si cand am vazut vorba ta ce sa mai vezi printre sute de intrebari, bagam ca citite toate, apoi am zis stai nitel si am sters pe indivizii respectivi.
Nu cred nimic despre oameni, doara pe baza a citorva rinduri, ori ce scriu pe net.Asa ca stai linistita.
Inca odata iti spun, nu mostenim totul de la parinti, sau daca mostenim, nu or sa fie toate active, sau dominante cum spune genetica, multe pot sa stea ascunse,, adormite si sa nu se manifeste niciodata.
Uite la mine tata bea, bea destul de bine, eu nu beau deloc, dar; pot semana cu mama, pentru ca ea nu bea deloc, Fratele meu bea, deci ar putea mosteni ceva de la tata.
Putem mosteni de la stra stra mosii nostri caractere si sa nu semanam deloc cu parinti, se intampla si asa ceva.
Dar de regula cam tot cei rau se cam transmite, nu stiu cum, dar astea parca zici ca cineva le-a pus.
Personal stiu din chestiile astea mai putin bune, ce am luat de la parinti si de la care.
Am facut observatii, acum mai putin pentru ca nu mai sunt in RO, dar poti si asa sporadic.
De exemplu tot vedeam ca lumea spune vai am hemoroizi bla bla, ala ba ca e de la stat pe scaun, ba ca e sofer si etc.
Am zis hai sa vedem, iar adevarul este cu totul altul, adica se mostenesc, nici pomeneala sa fie din cauza statului pe scaune sau mai stiu eu ce alte babisme de astea, care pe bune nu is verificate.
Am vorbit cu oameni, cu partinti si cu copii si surpriza, parinti care aveau, au dat si la copii, doara ca aia nu prea voiau sa vorbeasca, pana i-am tras de limba, mai pe ocolite, mai stiu si eu cum, am aflat si nu doara la o familie, la mai multe.
Adica nu se mostenesc hemorozi, se mosteneste acele vene slabe, pentru ca asta sunt hemorizii.
Alya chestie, am facut observatii asypra marimi penisului la barbati poti sa iti dai seama despre o persoamna cam ce scula o sa aiba cand o fi mare de cand are 1-2 ani
Gata nu mai zic, desi as mai avea, acu recent mi-a venit o idee despre o onbservatie asupra plantelor, asupra pomilor si albinelor.
Stiu ce scrie in carti, stiu ce se spune, dar parca as face ceva observatii personale, sa vad eu daca e asa cum sa scris prin carti acu suta de ani sau poate si mai bine.
Chestia este ca aici unde sunt eu nu prea am cum sa fac asta, am incercat sa o pun pe mama in RO dar e bolnava, nu area ea timp si nici chef de astea.
Hai sa iti zic in mare despre ce este vorba.
Despre zaharul din flori, zaharul din flori este acolo pentru floare, pentru viitorul fruct, desi unia or sa zica pentru albine, l insecte sa le atraga ca sa plolenizeze bla bla acele plante.
Eu nu prea is multumit cu chestia asta, asa ca as vrea sa fac observatii, direct pe pomi inainte sa infloreasca, sa las florile asa, altele sa le pun in punga, leg punga de hirtie acolo pe ramura, cand is bobici, deci sa nu aibe albinele sau alte insecte acces la ele, apoi sa compar fructele ca marime, ca calitate, sa vad de exista diferente.
La fel as izola si pomi, unu linga altul, unu lasat liber, altul izolat de insecte sa vad ce productie da, asa o sa stiiu sigur cum sta treaba, desi insectele nu stiu ce aport aduc plantelor, pentru ca atunci cand plantele existau, animalele nici in proeict nu erau.
Dupa cum vezi is curios si nu las doara ce este prin carti, daca am posibilitatea sa observa, o fac, asa stiu daca in carte e gresit sau adevarat.
Se poate sa fie și asta o problema, adică subconștientul funcționează involuntar.
Deci da, poți sa iei în considerare și asta.Dar se poate sa fie și invers uneori.Adica sa cauți exact ce nu ai văzut acasă sau în familie.
Parcă tind să mă îndoiesc de teoria asta.
Dacă eu aș fi fost atras de partenere de tipul maică-mii, cu siguranță aș fi fost încă virgin.
Chiar am pierdut ceva timp să încerc să rememorez majoritatea partenerelor pe care le-am avut. Chiar nici una n-a fost nici măcar pe aproape de tiparul maică-mii.
În schimb aș putea spune că multe au fost chiar exact opusul (dacă o fi și asta vreo teorie )
Iar iubiții pe care i-a avut soră-mea până acum... nici dacă ar fi vrut nu ar fi reușit să-i aleagă mai la extrem față de genul lui taică-meu.
Păi cum i-am spus și domnului Dracula, teoriile sunt până la urmă teorii. Unele sunt mai aplicabile, altele mai nebuloase. Deși ar trebui să citești și ce a răspuns miss Freya. Cred că dacă ți-ai ales partenere opuse de stilul mamei tale, are legătură cu ce susține miss Freya.
Deci citește-o pe miss Freya.
Acum poate fi și alte explicații, dar încă nu am studiat atât de intens despre acest subiect, deoarece nu m-a interesat prea mult.
Doar că din vorba mea cu Pufuleți Gratis, care app, îi este dor de voi TPUași, dar din vorbă în vorbă cu ea, eu m-am gândit la teoria expusă ei, dar pe cazul meu. Deci în cazul meu, chiar se aplică. Având tată absent și total dezinteresat de mine, aleg și mă atrag doar bărbații inabordabili și dezinteresați de persoana mea. Adică eu una la un moment dat chiar m-am întrebat de ce nu mă interesează totuși tipii care îmi oferă atenție? Că poate așa și este normal până la urmă, să te axezi pe oamenii care te plac și sunt interesați de viața ta. Dar în cazul meu teoria explică prea bine patternul meu.
Soția mea este exact ca Mama mea cănd vine vorba de trei lucruri.
Mă pupă și iubește tot timpul.
Am incredere in ea.
Mă respectă si susține in orice incerc să fac.
Dar recunosc, nu gătește deloc ca Mama. Insă nici nu contează, Avem restaurante bune peste tot
Ai perfectă dreptate.
Dar ceea ce ai spus tu, sunt chestii universale, specifice oricărei mame pentru copilul ei. (și oricărei soții, când ești un tip norocos)
Dar nu astea definesc tipologia unei femei.
Nu poți spune soția mea seamănă cu mama pentru că mă iubește, chiar dacă e adevărat.
Ba pot spune. Și îți spun și de ce. Pe lăngă o groază de lucruri inexplicabile care o face să semene cu Mama, parcă și mirosul ei este la fel.
Ai spus că sunt un norocos și ai dreptate, mare dreptate. Nimeni nu are o Mama mai bună ca a mea. Cu toate c-am șase copii a avut timp să mă pupe, iubească și din cănd in cănd să mai mă și bată. LOL. La fel cum face și nevastă-mea acum.
Știi, până la urmă nici nu mai contează cine seamănă și cum seamănă.
Dacă tu șimți la soția ta căldura și liniștea mamei tale, chiar că ești un tip norocos. Să-ți trăiască și să ai o viață frumoasă în continuare.
Deci domnule Călător teoria se aplică și în cazul dumneavoastră.
Nice! Înseamnă că totuși teoria are un sâmbure de adevăr. Dar e faină pentru cei care au avut părinți faini la rândul lor. Cam tristă însă teoria pentru cei care nu au avut părinți ok.
Eu zic că da.
Și ca o adaugare personala teoria asta e adevarata la femei, dar la barbati nu tot timpul. De exemplu Doamne fereste ca viitoarea mea iubită să semene în orice mod posibil cu maică-mea. Nu am deloc o relatie bună cu ea.
Domnule Călător, fata în cauză a făcut deja o alegere.
Alegerea e clar că nu o mai interesează să facă nicio alegere. )
Merge pe treaba "Carpe Diem".
Dar mai și are ea o vorbă a ei : "Lasă viața să te surprindă."
"Lasă viața să te surprindă."
Love it.
Da. Cred in aceasta teorie, deoarece am intalnit in real fete astfel.
De exemplu, am avut o colega de liceu al carui tata a parasit-o cand avea 5 ani. A fost mereu atrasa de barbati mai mari de varsta, cu 15 sau 20 de ani mai mari si oricat de multi tipi de varsta ei au curtat-o, niciodata nu i-a putut considera mai mult decat amici, nu a putut simti atractie pentru ei.
freesextubelive întreabă: