Pe bune, inghetata? mananc si iarna cate un tort o data la 2 sapt (sau mai putin de 2 sapt)Nu imi place ardeiu umplut,orezul, ciorba de burta/perisoare/capatani de peste, tot ce tine de ciorba ma deprima, prefer supa, supa o mananc cu tot cu castron(mm as fi in stare)
Interesant
Gandim la fel!
Salutare si tie. Una peste alta, ce mai faci?
Savurez o bucatica de ciocolata
Tu, mister?
Nu mai zic nimic, sunt amarat.
Oh, vai. Spune-ti domnule, ce vi s-a intamplat?
Asa in general, nu este un motiv anume ce a declansat asta!
E vorba de vreo fata?
.
Este vorba despre mine, nu neaparat despre o fata sau altceva.
Hai ca ma pui pe ganduri...
Nu ai de ce, glumeam si eu putin cu tine. Nu am patit nimic!
Stiu ca ai glumit. Nu era sfarsitul lumii daca chiar ai fi patit ceva.
Exact, viata merge inainte orice s-ar intampla!
Ma bucur ca ne intelegem.
Oricand, oricand.
Nici mie. Mai mult cei fierti.
Aia sunt perfecti.
Cu asta ma confrunt si eu
.
Nici mie nu imi place plictiseala desi ma plictisesc repede cand sunt la scoala.
Cu asta cred ca ne confruntam majoritatea.
PS: Cum s-ar spune, "La multi ani!" pe maine floricico!
Nimic nou. La scoala majoritatea ne plictisim/ne plictiseam.
Multumesc frumos!
Asa e.
Imposibil sa te plictisesti cand ai atatea optiuni fara limita: de la citit carti de aventura, sau ce gen iti plac, pana la iesitul afara si plimbatul cu prietenele, vizitele la rude, vorbitul cu fetele, mama, bunica, fratele, sora samd.
Mai poti face curatenie in casa, reorganiza dulapurile, reamenaja camera ta, pictand, scriind, facandu-ti un blog in care scrii tot ce-ti trece prin cap.
Doamne, sunt atat de multe optiuni pentru un tanar cu atat de mult timp liber. Pentru un adult, care mai este si parinte si mai trebuie sa munceasca, timpul este mult prea scurt sa poate face tot ce vrea, dar pentru un copil, sau adolescent, este timp berechet sa faci orice iti trece prin cap, sa te apuci de un hobby, sa crosetezi, sa mergi la patinoar, cu rolele in parc, cu bicicleta, sau pur si simplu prin magazine la plimbare, nici nu trebuie sa cumperi ceva, doar sa intri, sa te uiti, eventual sa probezi, pentru asta nici nu trebuie sa platesti.
Deci, variante cu ce sa-ti omori timpul sunt, dar probabil esti prea puturos sa te apuci de ceva, atunci, esti singurul vinovat ca esti in starea asta!
Eh, mai sunt si persoane ca mine. Rar ce-i drept dar mai sunt.
Îmi place să-i urmăresc meciurile lui Cătălin Moroşanu.
Nu-mi plac oamenii cu nasu mare, poza ta, iphone 5.
Sunt multe lucruri care nu imi plac.
Maslinele, rosiile, stafidele, ceapa si altele.
Rosiile le ador.
Șorici, piftie, ciorbă de burtă, cartaboș, stafidele, compot, Loredana Groza, Windows-ul, când cineva mă atinge sau când cineva mă trezește brusc de dimineață, pernele moi, salteaua din burete, insectele, bomboanele cu lichior, turta dulce, țuica, când mi se reproșează că nu mă mai duc la biserică etc
Oamenii care nu sunt de partea mea, dar doar cei care sunt impotriva mea, ii displac. De asemenea cei care sunt mai buni ca mine care tin sa o "demonstreze" sau care ma desconsidera, dar tinand cont ca am 18, acestea, in mare parte, sunt alte pers. de 18 ani + rude.
Persoanele si atitudinea de "cuck".
De asemenea persoanele care sunt de genu: "rachiu e prea romanesc ca sa fie bun" asta e doar un exemplu.
De asemenea pupincurismul.
In schimb nu am nimic cu nici o mancare, poate doar puiul, care nu imi prea place, dar kfc e ok, branza iarasi nu o prea agreez.
Dar in majoritatea timpurilor urasc si P.C. (political correctness)
Nu imi place persoanele care iau orice informatie de-a buna.
Etc.
P.S. Este scandalos, cum nu iti place inghetata?
Pur si simplu. Nu imi place mie.
Oamenii, insectele, cartabosul, friptura in sange, egoismul, falsitatea, arfele, pantalonii rupti, pantofii cu bot tuguiat, paietele, ROZUL, tabletele, inimioarele, cearceafurile, germana, SCOALA, raspunsurile ca :,, Mda,, sau,, Aha,,, casele mari ( ex: vilele ), s.a.