Iar barbatii prefer bruneti sau sateni, sau chiar si blonzi, dar sa fie gen Brad Pitt. Blonzii in general sunt mult mai putini, decat restul barbatilor, dar ca sa mai fie si atragatori, bine proportionati, cu un ten frumos, de o nuanta potrivita - e deja o mare raritate (barbatii blonzi, care s-au simtit ofensati, s-o ia ca pe un compliment, ar trebui sa se simta speciali, daca s-au nascut blonzi si mai si arata bine ), tocmai din acest motiv unei femei ii este mereu mai simplu, mai sigur, mai comod sa raspunda "Brunet!" , atunci cand este intrebata, ce fel de barbat prefera.
Sa explic matematic.
Dintre 20 de baieti, unul singur se naste blond, restul fiind bruneti (12) si sateni (7) - in general cam asa se intampla (normal, mai depinde si de locul nasterii, dar voi vorbi strict despre Romania ).
Asta inseamna ca la 120-chiar 200 de bruneti, vor fi numai 10 blonzi. Iar acum ganditi-va, dintre acei 100-150 de bruneti cati vor fi frumosi (dupa standarde internationale, bine cunoscute de toti)? Multi, nu-i asa?! Cel putin 20-50 vor prezenta un interes deosebit pentru majoritatea femeilor. Iar acum ganditi-va, ce sanse sunt sa gasiti mai mult de 0-1 blonzi frumosi dintre cei 10-sau chiar si 20, care se vor naste?! Tocmai pe acest principiu, functioneaza logica femeilor (inconstient de cele mai multe ori ), si aproape toate prefera brunetii (in general vorbind), in locul blonzilor (n-au de unde alege ).
Mmm...
pai saten deschis ca asa are culoarea parul meu
iar la baieti brunet si cu ochii albastrii
Mie imi plac femeile blonde. intotdeauna mi-au placut. mi se par tinere si frumoase. nu se vad nici firele albe
Mie cel mai mult imi plac satenele si brunetele.:
Eu sunt bruneta Dar vreau ca pe la 17 ani sa ma vopsesc cum e Miley Cyrus acum la par.Brunetul acela spre roscat.
Brunet. Ii si cel mai usor de intretinut si arata si bine daca ai culoarea potrivita de ten.
dulcica2 întreabă:
adelina682 întreabă: