Buna:*.
Pfoai engleza clar. o ador. ce m`as bucura sa reusesc sa o invat cat mai bine.chiar imi doresc.
In schimb franceza.merge... am avut niste profesoori. deci nu stim mai nimic. dar oricum eu engleza aleg\
Pupici:*.
Cand eram in liceu le faceam fetelor care nu stiau engleza tema, iar in schimb ele mi-o faceau la franceza. NU pot sa o vorbesc, de inteles mai putin, iar de scris niciodata! Sincer mi se pare cea mai urata limba, asta si din cauza ca e singura materie la care am ramas vreodata corijent
Mi se pare mai usoara franceza, pentru ca unele cuvinte sunt asemanatoare cu cele din lb.romana.
Engleza. Si in franceza ma descurc putin, daca mi se vorbeste rar si simplu.
Eu sincera sa fiu nup ma impac cu engleza... dar este mai usoara decat franceza...
eu ma pricep mai bine la franceza
Depinde si d profesor cum o preda
eu d ex. anul trecut am avut o profa d engleza care nici macar nu stia sa predea, in fiecare ora ne asc, si la sf orei ne dadea teme
si tot anul trecut am avut o profa d franceza super, ne-a luat p toti d la 0 si ne-a invatat ca lumea franceza
deci imi place mai mult franceza
English is much easy to learn, cu toate ca am invatat franceza tot timpul, dar si franch-ul e ok...
Engleza o inteleg ff bine
dar franka phoai nimic
deja am un an de cand invat franceza si nu mai stiu nu stiu ce :p
si orqm nici profa nu ii ff ok sa ne explice sa intzelegem si mie oricum mi se pare grea, nu-mi palce si nici nu o inteleg
deci aleg english
Imi plac amandoua, dar mai bine ma descurc cu engleza ca e mult mai usoara si ai si de unde s-o inveti (din filme, muzica, site-uri, etc)... franceza... e mai grea...
Engleza imi place de cand ma stiu si la franceza is bata, profa preda in clasa noua nici nu ne pasa, ne facem unghiile, ne machiem in ora( fetele ), aruncam cu batoane, radem, etc si profa se face ca nu vede
Ador engleza... urasc franceza)
nu imi place franceza ca limba si ii si grea iar engleza este o limba eleganta...si este f folositoaree...
sper sa invat cat mai multa engleza
Limba engleza e mult mai usor de invatat pentru ca suntem tot timpul asaltati de ea; la tv, pe net... urmarind zi de zi filme in limba engleza e logic ca devii adeptul ei.
in schimb limba franceza rar o intalnesti, chiar daca e mult mai apropiata de limba romana, ca si cuvinte si reguli.
anonim_4396 întreabă: